Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Inspiration – Denim, pants & leggings for fall

I samarbete med Cubus

Efter en sommar med nästan bara kjolar och klänningar i fokus är det himla skönt att få klä sina spiror igen. Vi vet alla att det där jeansvalet är ett svårt val, oftast får man prova många par innan man hittar rätt. Jag tänkte dela med mig utav lite styling tips och annat som kan vara bra att tänka på innan man kastar sig ut i byxdjunglen.

Untitled

Blus, jeans


Blå jeans

Det är viktigt att känna till sin kroppsform och vad man passar i   Jag älskar jeans och föredrar till min figur en hög midja. men det där är verkligen beroende på vad jag har på överkroppen för jag gillar att varva med låg midja också. När det kommer till blå jeans så är det också viktigt att hitta en tvätt som passar dig och dina färger. Jag föredrar så otvättat som möjligt så man kan skapa sin egen tvätt.

IMG_3056

Jeans med högmidja, linne, jeans jackaAll black denim

Ni som följer mig här sen ett tag tillbaka vet ju att jag är en jeans nörd. Så när jeggings kom så blev jag så besviken på den trenden. Vem vill ha tights som ser ut som jeans? Tänkte jag. Men nu har det gått några år sen dom slog igenom och jag har lyckats hitta flera par som jag tycker är riktigt sköna men som framförallt har samma passform som ett par jeans och känns som ett par mjuka jeans typ. Dessa svarta från Cubus har blivit riktiga favoriter och används flitigt. Den höga midjan sitter tight men är ändå super bekväm och dom håller passformen nästan bättre än ett par stretch jeans en hel dag.

IMG_3215

Ski pants, puffer jackaSkipants  & lacktights

Ski pantsen gjorde ju mega comeback på modescenen förra hösten och jag personligen älskar denna trend. Vem vill inte kunna bära tights, vara bekväm men fortfarande trendig och cool? Jo det vill ju såklart alla. Ski pantsen går att styla till det mesta. Antingen om man vill ha det lite mera sportigt till sneakers eller som jag på bilderna med klackar.

 

IMG_3456

Lack tights, tröja

Lack såg vi lite utav förra hösten och denna höst håller lacket i sig. Perfekt att styla under en klänning under kalla höstdagar eller bara enkelt till en hoddie eller som jag på bilden med en stickad tröja.

IMG_2785

Lila hoddie, stickade byxor

Stickade byxor

Stickade byxor är så underskattade om du frågar mig. Ni som också jobbar på kontor kan nog känna igen sig i att man inte alltid pallar gå i så uppstyda outfits och då är det magiskt att kunna luras att man är uppklädd när man i själva verket är klädd i mjuka byxor. Win win. Dessa stickade med smala revärer på sidorna är perfekta att ha till vardags och går att styla till det mesta.

Det var några av mina tips inför byxsäsongen men glöm inte att klicka in på Cubus som just nu har 25% rabatt på alla deras byxor och jeans till den 8:e oktober. Där kan få mera inspiration och vraka mellan deras stora utbuds av byxor och jeans.

 

Happy shopping!

 

I samabrbete med Cubus

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!