Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

A knitted fall by Cubus

I samarbete med Cubus

cubus_chrystelle

Nu är det äntligen säsong för att frossa i stickade kläder. Jag personligen älskar hösten och det är nog min favorit årstid. Det är lagom varmt så man ändå kan klä sig i lite lager. Det finns så många olika sätt att bära och styla sina stickade plagg på så i samarbete med Cubus så har jag valt några stickade plagg som jag stylat efter min egen höststil.

cubus_chrystelle
cubus_chrystelle

Stickad tröjklänning, Teddy jacka, väska

Den stickade klänningen

Klänningen är ett utav mina favorit plagg just nu, jag bär det gärna ofta så den stickade klänningen är ett så bra alternativ för lite kyligare höstdagar. Den här modellen har en stor hals som man kan bära på två olika sätt. Off shoulder eller som en jätte polo. 2 klänningar i ett.

cubus_chrystelle

cubus_chrystelle
cubus_chrystelle Stickad tröja, jeans

Ballong ärmar och starka färger

En trend som är stor i höst är ballongärmar. Vi har sett det mycket i sommar på blusar men nu även på stickat i höst. den här lila stickade är så mjuk och gossig. Man kan ju klä upp den till en lila paljett kjol eller till vardags med ett par slitna jeans. Starka färger är också väldigt trendigt i höst. färger som rött lilla och rosa är färger att satsa på. Allt handlar om hur du stylar om du är lite rädd för att bära så mycket färg på hösten.  Det finns så många fina stickade plagg på cubus nu så in och kolla närmsta butik eller online för mer inspiration.

I samarbete med Cubus

Foto & redigering: Chrystelle Eriksberger

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!