Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Miss Clara

IMG_2737
IMG_2743
IMG_2766
IMG_2759
IMG_2750

Hej finingar,

 Fortfarande heeelt slut efter förra veckan men det är bara att kämpa på. Den här veckan blir också lite speciell med förskolan som stänger tidigare idag, bvc besök med Nixon och samtal på BUP om Franks utredning. Sen ska man ju jobba också. En av mina vanligaste frågor jag får är ”hur hinner du med allt?” och mitt svar är ”det gör jag inte”. Just nu ser mitt hem ut som hej kom och hjälp mig… Vi behöver anlita en ny städfirma som gärna får komma två gånger i veckan för det är ingen av oss som hinner. Ibland kan det vara svårt att leva i ett förhållande med någon som också är väldigt inriktad på sin karriär och också jobbar massor. Det blir ju så sällan jag och Jacob får tid bara för varandra. Jag har ju 2 heltidsjobb så det tar mkt krafter, tankeverksamhet och framför allt tid. Men det positiva där är att man får sakna varandra mycket och det är ju lite mysigt. 

Gud det här inlägget skulle inte handla om det hör alls men jag behövde väl lätta på hjärtat lite. Förra måndagen så var jag på middag med ett utav mina favorit märken, Lacoste. Lacoste var typ mitt första märkesplagg någonsin. Jag minns det så väl för min mamma älskade att styla oss när vi var små så jag och systrarna hade gula piké och grönrutiga shorts. Så gulligt! Vi var allafall på miss Clara hotel där dessa bilder är tagna. Hur söt är inte min svarta topp med overdimensionerade puffärmar? Jag hade lite svårt för den på galjen men så fort den åkte på så föll jag pladask. Den finns även i rosa så måste nog slå till på den med. 

Outfit – H&M trend, sneakers – vans, hat – asos, jackaet – cubus, purse – Sandqvist

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!