Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Back to work & Back to school with Deichmann

I SAMARBETE MED DEICHMANN

Sommarsemestern och sommarlovet är officiellt över för denna gång och jag som älskar rutiner är så glad att vara tillbaka till jobbet. Ett av det bästa med att få komma tillbaka är  alla nya roliga inköp man behöver göra. Mina pojkar har växt otroligt mycket över sommaren och det märks oftast på fötterna när de har en tillväxt kurva så nya skor är verkligen ett måste. Det är viktigt för mig att det är skor barnen kan leka fritt i och inte behöva tänka på skosnören. Jag som jobbar på kontor behöver också kontorsvänliga skor. Jag uppskattar klackar under arbetstid men det är viktigt att de är sköna och gåvänliga.

Deichmann har i år funnits i Sverige i 10 år och är europas största skoåterförsäljare. De har sålt skor i över 100 år i Tyskland  och är ett företag som står för bra kvalite, bra priser och ett utbud som passar alla. de har verkligen skor för hela familjen och man hittar alltid flera modeller man gillar. Så i samarbete med Deichmann har jag valt ut mina och barnens höstfavoriter.

Du hittar allas Deichmans skor här.

I SAMARBETE MED DEICHMANN

 

deichmann_chrystelle
deichmann_chrystelle
deichmann_chrystelle
deichmann_chrystelle
deichmann_chrystelle
deichmann_chrystelle
deichmann_chrystelle
IMG_2877 2
IMG_2874 2

I SAMARBETE MED DEICHMANN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!