Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Wishlist

c700x647

Hösten är här och det är ju så härligt med alla fantastiska lager man kan bära nu. Jag älskar ju jackor och skor och man kan ju ha lite mer klätt nu då det inte steker på lika mycket. Om några veckor kommer ni säkert få höra mig gnälla om sommaren och hur mycket jag saknar den men just nu känns det najs med hösten. Butikerna är proppade med massor av fina plagg och det är svårt att hålla sig från att shoppa, jag har sålt en massa gamalt så nu kan jag unna mig att fylla på lite.

Jag såg framför mig hur jag skulle ha en rätt minimalistisk höst med starka färger men ni känner ju mig, jag kan inte det där med att hålla det minimalt, det lyckas alltid spåra lite i mina outfits och det är det jag gillar. Jag vill fortsätta bära blommigt in på hösten och bära mina sommarkläningar med extra lager, en tjock tröja med en kavaj ovanpå är alltid fint till blommigt och kontrasten ”gulligt” vs coolt är alltid nåt jag gillar. Till vardags så kombinerar jag gärna med ett par sneakers. Högst upp på min sneakers lista ligger dessa Nike air max UL 17. Jag har suktat efter ett par guldiga sådana men sen jag sett dessa rosa så har jag inte kunnat sluta tänka på dom.

Om du hade frågat mig för ett par år sedan så hade jag aldrig varit intresserad utav en väska om det inte var från något fancy märke idag är det så ointressant för mig, jag föredrar hellre en väska som är lite rolig och annorlunda. Med det sagt så har jag inget emot dyra designer väskor men jag är inte lika besatt som jag en gång var. Den här coola i sliver från Ming Ray är just to die for, älskar handtaget.

De blåa Celine glasögonen har varit på min radar under hela våren och sommaren men jag har inte vågat slå till, jag menar hur coolt är det inte med blåa glas? Måste nog börja med att prova dom. En oversized blazer a la Margiela eller Balenciaga är högt upp på min önskelista. Tänker att det skall fyndas second hand istället då prislappen är rätt saftig.

Vad vill ni se i nästa moodboard? Tipsa gärna i kommetarerna om det är nåt köp ni behöver inspiration inför.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!