Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lindex kids AW17

IMG_1161
IMG_1123
IMG_1121
IMG_1118
IMG_1132
IMG_1130
IMG_1170
IMG_1172
IMG_1152

För en vecka sedan så var jag på frukost presentation hos Lindex som visade sin höstkollektion för kidsen. Det känns alltid hemma att komma upp till deras showroom då man blir alltid blir så varmt mottagen. Vi åt en god frukost som var helt gluten & laktosfri. Min mage pallar ju inte med det där längre, blir alldeles gasig och det bränns i hela magen och tarmarna. gosade med Margeauxs lille Arnold fick jag också göra, asså suget på en till börjar växa sakta men säkert, hehe!

Allafall kollektionen var magiskt fin. Jag och Jacob gillar att klä våra söner i kläder som vi själva hade kunnat tänka oss att bära. Det är även viktigt för mig att barnen har en egen stil. Frank har  ju verkligen hittat sin stil men Nixon är det fortfarande lite svårt med tycker jag, kanske blir det lättare när han har lite mer hår på hjässan.

Den här kollektionen var i vilket fall helt i min smak när det kommer till kläder till småfolket. Fantastiska silkes bombarjackor med detaljerade broderier och vackra färger, coola jeans. På flicksidan var det fina popplin blusar med volanger, coola vetment inspirerade jeans och den coola rosa pälsen såklart.

Att shoppa kläder till barn har nog aldrig varit så roligt som det är just nu utbuden är så härliga men lindex tycker jag har bra kvalité, kläderna går ju i arv till lillebrorn och det är ett jätte bra tecken tycker jag som konsument faktiskt.

Se resten utav kläderna här på Lindex hemsida.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!