Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gone with the wind

IMG_0690
IMG_0692
IMG_0706
IMG_0703
IMG_0700
IMG_0693
IMG_0691

ibland har man ju bara så otroligt mycket oflyt att det ända man kan göra är att skratta åt det hela. I lördags var jag och Jacob på bröllop i Lövstabruk. Vi hade otroligt kul och nästan lite för kul om man säger så. Söndagen var jag ju otroligt bakfull och på senare år så säger min kropp ifrån rätt ordentligt efter en kväll med alkohol så pass att man känner av det i minst två dagar efteråt. Men måndagen kom och jag var ju såklart tvungen att bege mig till jobbet. Jag tänkte först att jag skulle vara hemma men efter lite tankeverksamhet så åkte jag ändå in till kontoret, man kan ju inte stanna hemma pga bakfylla liksom känns väldigt dumt. När jag väl står utanför mitt jobb inser jag att ju glömt min nyckel hemma i en annan väska, typiskt! 

När lunchen kommer sen så får jag låna en nyckel av min kollega så att jag kan komm in igen. Alla väljer att göra så olika saker på sin lunch timme. Vissa går ner till gymet, andra ut och äter nån kanske har ärenden. Hur som helst så behövde jag ju komma in på kontoret. När jag kommer tillbaka till kontoret från mataffärn och ska låsa upp dörrn inser jag rätt snabbt att jag tappat nyckeln. Jag känner hur paniken i kroppen ökar och jag går tillbaka för att leta efter den. När jag letat i en timme utan lycka går jag tillbaka till kontoret med svansen mellan benen. Följt utav en riktig ångestattack. 

För två veckor sen så blev jag bestulen på min tränningsväska när jag satt och åt med barnen på Burger king. Där i  låg bla min vigselring, förlovningsring, hemnycklar och två par oanvända löparskor. Suck! 

Såhär i efterhand så måste jag bara skratta åt mig själv och hela situationerna för i slutändan så är det det bara det som återstår att göra. Jag försöker att inte låta tråkigheter som dessa dra ner mig även om jag tycler stt det är skit jobbigt i stunden. Visst jag hade kunnat vart mer försiktig med nyckeln men å andra sidan så tappar jag typ aldrig bort grejer. Jag är rätt bra på att förlägga saker men tappar aldrig bort dom så självklart känns det som ett litet bakslag.

För att snavka lite ytligheter så älskar jag min nya gula sommar klänning. Det är samma modell som min svarta med vita prickar. När jag hittade den på rean så var det givet. Det är ju så tacksamt mot kroppen med omlottklänningar. Kolla nedan för tips på likanande.

 

 

 


GET MY LOOK

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!