Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Flower pattern

IMG_0139 2
IMG_0073
IMG_0121
IMG_0148
IMG_0092
IMG_0107
IMG_0117
IMG_0131
 

Ser ni det här mönstret i mina senaste bilder här och på instagram? Jag har liksom inte gjort det medvetet men tydligen så är backdropen som gäller i temat blommor. Jag är ju som ni redan vet besatt av blommor i alla dess former och färger och det är härligt hur det lyser igenom i mina flöden.

Hur mår ni kära vänner? Jag mår så himla bra måste jag få säga. Jag gick ju tillbaka till jobbet denna vecka efter 4 veckors semester och måste säga att det känns så bra. Jag har typ fått en ny tändning och är riktigt exalterad på den kommande hösten och alla projekt. Jag har även planer för bloggen som jag hoppas ro i hamn men mer om det en annan gång. Det förra väldigt personliga inlägget fick mig också att må mycket bättre. En tung ryggsäck släpptes av när jag kunde erkänna för mig själv hur jag mått den senaste tiden.

Jag har ju som lovat skrivit ihop ett inspirationsinlägg till er som kommer upp ikväll, hoppas verkligen att ni skall gilla det.

Foto: Jacob Eriksberger, edit: moi

Klänning – vintage, sandaler – Hermes, nätpåse – Sally Voltaire & systrar, scarf – Stine Goya, örhängen – H&M, solisar – Rayban.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!