Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Back to routines

IMG_0571
IMG_0561
IMG_0544
IMG_0540IMG_0533
IMG_0549
IMG_0527

IMG_0536
IMG_0535

Och där gick 4 veckors semester snabbt förbi. Kan inte fatt att jag sitter på kontoret imorgon och startar igång mina projekt efter sommaruppehållet. Även om det har gått fort så har jag hunnit njuta och vila upp mig. Framförallt så har jag hängt med min underbara familj och hittat på massa kul. Men bara för att ”sommarlovet” är över så är inte sommaren ännu över. Det gäller att hitta på roligheter efter jobbet och på helgerna framöver. Kanske tar nån fredag ledigt så man får lite lång ledig helg? Åker till landet över helgen? Ja alternativen är oändliga. Summa summarum är väl att det känns faktiskt helt ok att gå tillbaka till rutinerna.

Under mina lediga dagar så har jag ju hunnit fundera på saker och ting. Jag har reflekterat över saker som hur det första halvåret på det här året varit mot mig, vad jag har åstadkommit och om jag kommit närmre mina mål. Det blir bara klarare och klarare för mig vart mitt fokus yrkesmässigt skall ligga någonstans. Det känns skönt att ha landat och veta vart och på vad jag ska satsa för att nå mina drömmar. Denna höst är det fullt fokus på det och min familj såklart.
På det personliga och själsliga planet så har det varit lite för mycket distraktioner för mig detta halvår som gått. Jag har känt mig belastad och haft svårt att finna fokus i många projekt jag gjort. Jag har känt mig väldigt dränerad på känslor, stundvis har det känts nästan som att någonting ständigt sugit ur mig min positiva energi och gnista. Ibland känns det nästan som jag motarbetar mig själv eller slåss mot en vägg. Jag har kommit på mig själv påverkas utav löjliga saker och händelser som aldrig förr rört mig i ryggraden. Jag har känt mig stundvis osäker och otrygg (jag som alltid är rätt självsäker och trygg). Men jag tror att jag kommit ur denna nedåtspiral nu. Plötsligt var det som att jag kunde andas igen och se klart igen. Nu försöker jag bryta mig loss från dessa dåliga och negativa vanor och försöker bygga upp mitt självständiga och starka jag igen. Jag har ännu en gång i livet fått lära mig läxan att i slutändan så är det bara jag själv som kommer kunna ordna mitt liv så som jag vill ha det, ingen annan än jag själv kommer sätta mig i första plats så det ska jag fortsätta göra igen.

Det märks tydligt på min klädstil att jag är friare i själen igen. Färgerna popar och inspirationen flödar på just nu. Så jag passar på att rida med denna våg. I veckan såg jag filmen Frida som handlar om konstnären Frida Kahlos liv, en väldigt inspirerande film. Först och främst så var ju Frida som person sjukt intressant med sitt feministiska tänk, sen målade hon fantastiskt vackra tavlor och så hade hon såklart coolaste klädstilen. Så självklart inspirerade denna film till min färgglada outfit. Men det var inte bara kläderna som inspirerade för precis som Frida som gick sin egen väg när det kom till konsten, sättet att leva på vill jag också. Att känna mig fri och öppensinnad men också våga rannsaka mig själv och att vara självkritisk är saker som jag ständigt jobbar och utvecklar med mig själv. Outfiten behöver dock inte utvecklas så mycket mer, den är spot on jag. Jag känner mig fri att blanda allt jag älskar, alla mina olika stilar har kommit ihop och blivit en och jag bara älskar att klä mig just nu. I’m gonna keep going while the flow is good!

Top – vintage, shorts – River Island, hat & earrings – H&M, sneakers – vans.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!