Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Embroidery

 

IMG_7899IMG_7884

IMG_7906
IMG_7872
IMG_7879
IMG_7874
IMG_7866
IMG_7860

Älskar den här toppen jag fyndade på myrornas. Det är något med såna här bohemiska broderier som jag finner väldigt tilltalande just nu. Kanske är det för min djupa kärlek till blommor men jag vet inte det kan också vara den rådande 70-tals trenden. Denna topp känns också som något som någon gjort hemma till sig själv då den känns otroligt välgjord. 

Som jag sagt tidigare så är 70 talet tillbaka på tapeten igen. Alla vackra blommönster, knytblusar, vida byxor, volanger och en lagom dos av det bohemiska såklart är det som inspirerar mig just nu. Även den eleganta klassiska italenska kvinnan tänk dolce&gabanna Jag tänkte göra ett litet kollage till er med inspirationen till er när jag är tillbaka i stan. 

Nu ska jag njuta utav den sista tiden på landet med mina älsklingar innan det är dags att åka hem och köra igång hårdtränning inför loppet nästa vecka.

Gamal kjol – lindex, topp – myrorna, glasögon – aliexpress, slipons – dinsko, korg – vintage.

Foto: Jacob Eriksberger, redigering: moi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fantastiskt klänning. http://sverigebevakning.blogg.se/

  Sverigebevakning 2017-07-29 18:40:56 http://sverigebevakning.blogg.se/
  Svara
 • MANn vad snygg! Vill också fynda så snygga toppar! haha älskar också ”redigering: moi”

  Emma 2017-07-23 23:04:14
  Svara
 • Vad använder du för filter/app/redigeringsprogram till dina bilder? 🙂

  Alina 2017-07-23 17:53:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!