Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Coca Cola Girl!

cocacola_chrystelle
cocacola_chrystelle
cocacola_chrystelle
cocacola_chrystelle
cocacola_chrystelle

Hej finingar,

Hoppas allt är toppen med er och att solen skiner på er. Jag har ääääntligen gått på semester och det känns sååå skönt. 5 veckors relax är precis vad jag behöver. Bloggen kommer rulla på som vanligt om inte lite mer till och med nu när jag bara har det att tänka på. Vi har inte planert för någonting speciellt denna semester utan vi tar den som den kommer. Alltså ingen utlandsresa för oss, vi satsar på vintern istället. Det är så underskattat att vara hemma i Sverige på sommaren. Finns så många vackra mysiga platser att vara på och besöka som slut utomlands med hästlängder. Denna semester vill jag ska kännas som dessa bilder, lata dagar i sängen med en mysig tidning. Självklart massor av lek med barnen och sena sommarkvällar utomhus.

Vi måste ta lite tid för att diskutera det här med stil. Jag vet att det kan låta lite tjatigt men jag är ju en person som ständigt förändrar och utvecklar min personliga klädstil. Just nu känner jag verkligen att jag hittat en mittpunkt för alla mina stilar och jag känner mig så otroligt bekväm i hur jag klär mig. Jag tillåter mig själv att vara lekfull, kvinnlig, sportig, flörtig och allt jag känner för och det är en sådan befrielse. Tidigare har jag nog varit lite låst och tänkt att man måste tillhöra en viss stil men vad blir det för kul med det när man kan blanda friskt och ha kul i processen. Hoppas verkligen att ni fattar vad jag menar och att det också lyser igenom i innehållet här på bloggen.

Tshirt – Bikbok, trosor – gamla kommer inte ihåg varifrån och lappen är tyvärr bortklippt 🙁  glasögon – Aliexpress.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Det kommer verkligen fram i bloggen. Och är skälet till att du hat bästa modebloggen! 😀

    L 2017-07-05 17:01:45
    Svara
  • Tycker också Sverige är så fint på sommaren så jag väntar hellre till att resa iväg när det är kallt och grått här!

    Josefine 2017-07-03 09:53:24 http://daystyle.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!