Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Cosmic Girl

cosmic girl_chrystelle
IMG_3235
IMG_3232
IMG_3225
IMG_7651

cosmic girl_chrystelle
IMG_7649
IMG_7639

Har ni flyttat många gånger i ert liv? Jag har faktiskt inte det men för två år sen så flyttade jag från en förort till en annan här i Stockholm och jag förstod inte inte riktigt vad den här flytten skulle innebära förrän jag faktiskt befann mig i mitt nya hem. För mig är det inte så mycket den fysiska aktiviteten att packa ihop mina saker som är jobbig eller svår utan det var det faktum att lämna platsen, området, alla människor man har att göra med vardagligen, minnen och all anknytning. Nu trivs jag såklart jätte bra där jag bor även om jag kan sakna mina gamla hoods. Vi flyttar med jobbet idag så alla har sprungit runt och packat ner grejer och hjälpts åt. Samtidigt idag så har vi tackat av 6 st kollegor som ska vidare på nya äventyr. Vid slutet av alla tal så var det riktigt svårt att hålla tillbaka tårna och energin i rummet var så stark. När jag gick från jobbet så kände jag mig emotionellt dränerad. Jag har hela mitt liv haft väldigt lätt för att känna och läsa av energier men jag har liksom inte bejakat den sidan hos mig själv så mycket. Nu när jag är lite äldre och är så stabil och bekväm i mig själv och med vem jag är så har jag också blivit mer öppen och mottaglig för energiarbete. Jag jobbar mycket med mig själv att alltid ge ut så positiv energi som möjligt, är livet jobbigt så försöker jag att inte ta med mig det och sprida runt den hårda energin hos andra personer för dålig energi vill ju ingen ha. Samtidigt som man inte ska vara rädd för dålig energi utan snarare hysa stor respekt för den och veta hur hantera den. Jag kunde vara väldigt utåtagerande när jag stötte på dålig energi och kan delvis fortfarande vara så men jag försöker jobba mycket med att gå in i mig själv och bygga upp mig själv igen när jag är nere. Det är lätt att vara efterklok nu när jag skriver denna text men i slutändan handlar det om hur du sköter situationer där och då.

Jag har haft den här puffiga silkes bombarjackan ett tag nu och tänkte visa er den. jag fick hem silkes kjolen i förra veckan och den pass utmärkt till min jacka de ser nästa ut att höra ihop. Det är lite svårt med det här materialet då det är så känsligt och repas lätt men så skönt mot huden. Två nya favoriter i garderoben. Mina solisar är också nya och kommer från coola märket Ace & Tate. Är väldigt inne på rosa och lila så dessa passade mig perfekt. För att bryta av allt det ”gulliga” så har jag stylat med mina favorit sneakers från vans. Är lite sugen på andra färger som gula, blå eller kanske gröna. Måste besöka nån av butikerna snart och se vad som finns.

Bomber jacket – H&M, silk skirt – Gina Tricot, top – AO C.M.S, sneakers – Vans, Sunnies – Ace & Tate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!