Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Cobra & Panther

I samarbete med Babyshop.se
babyshopse_chrystelle
babyshopse_chrystelle
babyshopse_chrystelle
babyshopse_chrystelle
babyshopse_chrystelle
babyshopse_chrystelle
babyshopse_chrystelle
babyshopse_chrystelle
babyshopse_chrystelle

I samarbete med Babyshop.se så fick jag välja ut 2 outfits till mina pojkar. Blev så glad för denna förfrågan då Babyshop.se för mig har ett av Sveriges bästa utbud när det kommer till barnkläder. De köper in blandade märken som ralph lauren, mini rodini och adidas. När jag blev pojkmamma för första gången med Frank så trodde jag att det skulle bli en utmaning att hitta coola kläder men det har varit så kul hittills. Jag gillar att klä dom rätt lika men den här gången körde vi på två olika looks. Frank kör en rockig tisha från Stella McCartney och otvättade jeans från Gap. Älskar otvättade jeans då de med barns tempo snabbt får en egen snygg tvätt. Nixon är klädd helt i Mini Rodini och dessa snickarbyxor är ju bara för söta. Hans keps då? hur gullig? Man Älskar ju unicorns. Att den har maximalt med solskydd och är så snygg är ju den bästa kombon. Önskar nästan att den fanns i min egen storlek.

Just nu har Babyshop.se upp till 50% rea så in och fynda lite coola sommarkläder till kidsen.

I samarbete med Babyshop.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh vilken bra deal! Och älskar dessa bilder på pojkarna, så fina kläder. Man vill jus själv ha Nixon’s unicorn keps! xx S

    sara 2017-06-30 11:20:00 http://www.sarache.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!