Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vaxholm

IMG_0102.jpg
IMG_0108.jpg
IMG_0132.jpg
IMG_0085.jpg
IMG_0107.jpg
IMG_0130.jpg
IMG_0113.jpg
IMG_0088.jpg
IMG_0121.jpg
IMG_0097.jpg
IMG_0093.jpg

Sverige är ju så otroligt vacker i alla sina årstider men sommaren är ju alltid lite extra magisk. Jag har några platser runtom kring Stockholm som jag älskar att besöka minst en gång varje sommar och först ut på min lista är Vaxholm. Så förra veckan när det var sådär riktigt pang väder så tog vi bilen ut till Vaxholm för lunch och bad. Vaxholm ligger ju ute i skärgården så det finns många olika sätt att ta sig dit. Båt är ju ett jätte bra alternativ. Nu kan man dessutom åka skärgårdsbåtarna med SL Access kort vilket är himla smidigt och billigare. Jag lovade barnen att vi skulle ta båten ut dit under semestern så det blir minst en till trip ut dit  i sommar (yey!).

Allting är ju så vackert därute och det blommade i varje hörn. När vi är i Vaxholm så lunchar vi alltid på hembygdsgårdens café. Där kan man äta olika sallader och svenska traditionella kalla rätter men det är inte det som dom är berömda för utan deras fantastiska dessert buffé. Den är alltid fullproppad med goda bakelser och tårtor och sommarens bär. Utsikten där är även den magisk då det ligger precis vid vattnet med utsikt över Norrhamnsbadet där många badar.

Det är alltid på sommaren som hus cravings är som störst. Det är det ända jag önskar mig just nu. Ett hus att bo i med min familj. Så jag kollar sommarstugor, sommartorp och fritidshus för fullt även om det just nu inte är aktuellt för oss att köpa nåt så är det ju trevligt att drömma ändå och så länge så hänger vi på såna här trevliga platser i sommar.

Jag har på mig kjol och topp från Gina Tricot, solglasögon från Aliexpress.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!