Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Swimwear Bonanza!

_MG_9854.jpg

 

swimsuits_ss17_chrystelle

Alla har ju förstås olika smak och stil när det kommer till att klä sig och likaså även på stranden eller vid poolen. Jag personligen anpassar mig oftast till vart jag ska bada och vilket jag känner för. Här har jag allafall valt de olika stilar som inspirerar mig mycket nu.

Surfer Girl

Att surfa har ju varit väldigt populärt de senate åren och vi har ju sett hur modevärlden inspirerats mycket i sina kllektioner från surfstilen. Chanel har till och med designat surfbrädor med tillhörande våtbaddräkter (vill ha fast jag inte surfar). Bikini och baddräkt i sig är rätt sexiga avslöjande plagg men jag tillhör fortfarande den gamla skolan där man lämnar lite åt fantasin, om ni förstår vad jag menar. En lång tight ärm på baddräkt är så snyggt. Man får automatiskt snygga armar och det inger just den coola surf stilen. Detaljer som synliga förstärkta sömmar i kontrast färg, tryckt text och dragkedjor är så hett. På bilden har jag badtopp från River Island och hög bikini trosa från björn borg.

IMG_3010.jpg

swimsuits_ss17_chrystelle
50’s Pinup

Hög midja, gingham rutor, kupade kupor, prickar och ränder. Jag älskar pinup stilen på stranden. Den funkar jätte bra om man har en kurvig kropp men annars också såklart. Det är en lekfull stil som tillåter en att använda massor av asscesoarer. Här kan man styla med ett par cateye bågar, vattenfast rött läppstift, matchande naglar. Vill man klä på sig mera efter badet så kan man slänga på en skir plisserad midkjol och knyta en skjorta i midjan så är man redo för en tur på marknanden, förslagsvis någonstans i södra Frankrike.

IMG_3004.jpg

swimsuits_ss17_chrystelle

Lyx Bohem

Älskar den här stilen för här kan man verkligen gå loss på starka färger. Perfekt för ett poolparty med ett par höga mönstrade vida byxor, klackar och en pärlbroderad klutch väska. På stranden är det ju fint att styla sin bikini till en kaftan. Personligen så gillar jag att köpa kaftaner där jag är. När jag var i Thailand för ett par är sen så köpten jag av en försäljare på stranden och den använder jag fortfarande. Man blir lite mera unik och det är ju alltid kul.

_DSC0654 swimsuits_ss17_chrystelle

The italian woman

Jag har ju aldrig varit i Itlien och drömmer om klippiga stränder med blått vatten, varma sommar kvällar på ristorante med ett gott rött vin och nån gatumiskant i kvartershörnet. Nästa sommar hoppas jag att denna dröm blir sann. Såhär skulle min badgarderob i sånt fall se ut. Espadrillos är ju riktgt bra sommar skor och funkar så bra till denna stil. Gärna en blommig bikini och en stråväska att packa ner allt i.

14695810814_87e27e1a8b_o.jpg
swimsuits_ss17_chrystelle
One piece

När man badar med barn tycker alllafall jag att det är säkrast med en baddräkt. Nixon är rätt hårdhänt och tenderar i dra i ens kläder och då är det ju säkrast med baddräkt för mig. Nipslip kan absolut ske på stranden bärandes på en unge hehe. Det är också praktiskt för att man slipper hålla på och mixa och matcha. Det är så feminint med baddräkt. Till sommarbrun hy så är det fint med straka färger men bas färger som beige svart och grönt funkar också utmärkt.

Klicka på bilderna för källa. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Snyggt! Tack för inspiration och glad midsommar!

    L 2017-06-23 17:23:45
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!