Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”I said NO”

 • Hej finingar,

  Känner ni som är kvinnor er i underläge pga ert kön? Jag gör oftast inte det men har defenetivt hamnat i underläge eller blivit mer granskad och dömd pga mitt kön. Oftast är det andra kvinnor som får mig att känna så men ibland även av män. Nu i våras så hamnade jag i en diskussion med en person som försökte kliva på mig och trycka ner mig. Jag låter mig oftast inte klivas på, jag är orden ”stå på sig” personiferad. Men för första gången så råkade jag ut för en man med extremt mindrevärdes komplex och det var så påtagligt att jag lite lät honom kliva på mig. Jag tänkte typ att han kommer må bättre av det här än vad jag kommer må dåligt. Jag repar mig snabbt från det här tänkte jag. 

  Jag fick den här tshirten av designern bakom danska märket Munthe. För en månad sedan flög hon och hemnes team hit till stockholm för att ställa till med middag. Jag vart bjuden och fick en plats brevid henne. Vilken fantastisk kvinna asså så inspirerande. Jag var på hennes höstvisning i cph i vintras och då hade hon tryckt den coola ”pussy grabs back” tishan och nu har hon gjort den här coola där det står ”I said NO” jag gillar budskaps tshirts för tjejer om det kan öka självsäkerheten.

  Tjejer stå alltid på er och låt ingen trampa på er någonsin oavsett vad det gäller.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Men så nice tischa!! Fråga: är det en speciell app du använder för att redigera bilderna såhär i mobilen och i så fall vad heter den?:)

  Emma 2017-06-25 12:58:11
  Svara
 • ÄLSKAR dina bilder! Vad använder du för kamera?

  Lina 2017-06-22 17:42:10
  Svara
 • Älskar också t-shirt med statements, tycker det är snyggt samtidigt som det visar vem man är!

  Josefine 2017-06-22 09:36:36 http://drottcompany.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!