Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#MySuperDry at Summerburst 2017

#MYSUPERDRY - SUMMERBURST STOCKHOLM - @SUPERDRY 29

#MYSUPERDRY - SUMMERBURST STOCKHOLM - @SUPERDRY 36
#MYSUPERDRY - SUMMERBURST STOCKHOLM - @SUPERDRY 30
#MYSUPERDRY - SUMMERBURST STOCKHOLM - @SUPERDRY 28

Hej kompisar!

Igår var jag en rätt trasig människa efter summerburst festivalen. Jag var rätt sugen på att gå i år men hade inte köpt några biljetter så när jag fick inbjudan av Superdry så vart det självklart att tacka ja. Bästa maken tog hand om barnen själv så jag kunde kalasa på festival (tack snälla för det babe). Satan i gatan vad jag har haft kul asså. Så himla kul att få ha upplevt det med sköna och roliga vänner. I fredags fick jag se Axwell & Ingrosso som var sjukt bra, jag fick se Steve Aoki som också var riktigt bra och avslutade festivalen med en regning Justin Beiber spelning. Det var ju synd att det börja regna men spelningen vart ändå bra. Igår och idag är jag riktigt hes efter allt sjungande och dansande men det var det verkligen värt måste jag säga.
Tack snälla Superdry och spalt pr för en oförglömlig helg.

Annars var det fullrulle förra veckan med jobb och massor med olika events så jag är ledsen att det inte vart så mkt uppdatering här. Men jag har istället samlat på mig massa bra material som såklart kommer upp här inom kort till er. Först ut blir badspecial som jag lovat er.

All our looks are from superdry and you can find them here.

#MYSUPERDRY - SUMMERBURST STOCKHOLM - @SUPERDRY 31

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!