Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sveriges Nationaldag 2017

IMG_9294.jpg
IMG_9337.jpg
IMG_9270.jpg
IMG_9279.jpg
IMG_9320.jpg

Jag håller på och jobbar på ett stort bikini inlägg till er som kommer upp snart, ni kanske vill ha tips på baddräkter också? Eller är det något annat ni vill ha tips om när det kommer till bad och strand så hojta så ska jag se vad jag hittar. Personligen så gillar jag att vara lite mer påklädd på stranden så jag kör gärna baddräkt eller bikinitrosor och t-shirt. men mer om det i nästa inlägg.

Ville mest ge er en lite update, förra veckan har ju varit riktigt jobbig i olika bemärkningar. Först PMS, sen har min make det struligt på jobbet vilket går såklart ut över alla i familjen. Jag bollar mina 4 olika åtaganden och känner allmänt mig slutarbetad och inser att jag måste strukturera upp mina åtaganden för man kan inte ha såhär många bollar i luften samtidigt det kan inte vara bra för hälsan. Så till hösten får vi se vilka projekt som ryker.

Lång helg igen, så välbehövligt, hade en underbar lång brunch hos min fina vän Veronika tillsammans med vänninorna i lördags, söndagen spenderades med barnen och på gymmet, måndag jobb och idag ska ju nationaldagen firas. Vi firar med Thomas Mosquito i rållis och det kommer nog bli en toppen dag. Tyvärr är maken sjuk och blir hemma idag så jag hänger med Agnes och hennes två sötnosar. Hoppas ni får en underbar Nationaldag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!