Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#BackaMamma

Untitled

Jag och mamma sommaren 1988.
Det här är min mamma. Hon har burit mig i 9 månader i sin livmoder och tryckt ut mig under smärtsamma förlossningssmärtor och en utdragen förlossning. Hon har ammat mig, lärt mig gå och stöttat mig bäst hon kunnat genom hela min uppväxt. Jag är otroligt tacksam över det idag som vuxen. Någonting som jag i mina yngre dar tog alldeles för mycket för givet. Tyvärr så får inte alla samma chans som mig och dig. Det finns mammor runt om i världen som inte har möjlighet att ge sina barn den näring och husrum de behöver under sin uppväxt. Därför är det viktigt för mig såhär under morsdag att kunna stötta en annan mamma och hjälpa henne att ge sina barn det som behövs. Det här är någonting som du också kan göra istället för att köpa blommor till din mamma som ändå kommer vissna så tror jag din mamma skulle uppskatta det så mycket mer att få hjälpa någon annan i nöd.

I samarbete med UNICEF skriver jag detta inlägg för att sprida budskapet om deras morsdagspaket som du kan köpa här. Det innehåller livräddande produkter, bland annat vaccin mot dödliga sjukdomar, näringsrik nötkräm mot undernäring och myggnät som skyddar mot malaria. Du kan inte göra allt men alla kan vi göra något tillsammans. Hjälp till att #backamamma.

Hoppas ni alla får en fin morsdag och att glöm inte att ta hand om varandra. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • <3

    L 2017-06-01 22:01:53
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!