Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”I am Adidas”

IMG_9244.jpg
IMG_9248.jpg

På vår bröllopsdag innan allt brakade loss så gick jag och Jacob till Tacobar för en ordentlig måltid. Man vill ju inte gå hungrig på sin bröllopsdag. Jag minns det verkligen som igår och om  jag blundar så kan jag verkligen känna solens strålar i ansiktet och känna spänningen mellan oss. Det här ska ju inte bli till nån långtråkig historia om vår ”perfekta” bröllopsdag utan det jag vill berätta om är vad vi hade på oss när vi satt där på Taco stället. Jag hade en asiatisk kaftan i afrika inspirerade färger samt turban och Jacob var helt klädd i Adidas tracksuit raybans och hatt. Vi såg båda ut som stereotyper av oss själva. Jacob sjukt judisk och jag sjukt afrikansk. Jag har den här bilden där ni kan se oss. Älskar den här bilden. Alla fall det var liksom under den här perioden som jag återupptäckte varumärket Adidas. Hade en del Adidas när jag var liten men det är inte förrän nu som jag börjat använda det frekvent. Om man kunde identifiera sig med ett varumärke så är det för mig Adidas. Med Jacob som inspo den där varma bröllopsdagen så köpte jag i fredags äntligen ett par brallor till min jacka och har nu en komplett tracksuit. Jag och Jacob älskar ju att matcha och han fick nyligen en ny tracksuit av mig så nu ser vi typ likadan ut varje dag. Nu ska bara barnen kittas också.

IMG_9241.jpgIMG_9238.jpg

I söndags hade jag lite egentid så jag passade på att fota mig själv i den här coola trappan med min tripod och kamera. Jag har äntligen fått lite nytändning när det kommer till att fota. Senaste tiden har jag mest fotat med Sara  men nu är jag så sugen på att fota själv. Jag älskar att kunna ta min tid när jag fotar och det är en kreativ process som jag älskar och växt upp med. Jag är jätte sugen på att börja fota analogt igen och även lära mig framkalla. Någon som vill tipsa om nån bra sån kurs så är det bara att lämna en komentar nedan.
IMG_9255.jpg
IMG_9261.jpg
IMG_9254.jpg

Photo & edit: Me

Tracksuit – Adidas, top – Nike, sneakers – Converse, sunnies – Acne Studios, coat – second hand, mini purse – Adax.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!