Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Spring Blues

IMG_9063.jpg
IMG_9044.jpg
IMG_9052.jpg
IMG_9056.jpg

Heeeej bloggisar,

 

Hur mår ni? Jag har legat heeelt sänkt nästan hela veckan sen i söndags med både vabb och influensan. Nixon smittade ner både mig och Frank men pappan klara sig. På allt det här så var ju såklart Jacob borta utomlands två dagar med jobbet. Så denna vecka har varit rätt tung för mamma Chrystelle. Igår var jag tillbaka på jobbet och det känns så bra att få komma hit igen, vi tackade av en av mina äldsta och bästa kollegor som gått vidare och firade henne med en fin ute lunch på franska Balzac. Så fint ställe, tog lite bilder som ni kan få se sen. Annars denna vecka så har jag lyckatrs ta mig på lite events. i onsdags var det både Asos pressvisning av hösten 17 och på kvällen var det YSL beauty som huserade fest kvällen. Asos höst är sååååå fin, väldigt inspirerad från det glada och galna 80-talet. Jag känner att jag sakta men säkert anmanar 80 talet, så sugen på puffiga ärmar, axelvaddar och såklart allt lack man hade på den tiden. Är så sugen på ett par rosa lackbyxor, ni vet som mina svarta fast rosa. Hittar jag inte så funderar jag på att sy ett par egna.

Hur fina blev inte dessa bilder som min man knäppte på mig förra veckan? Ingen fångar mig på bild som han gör och det är otroligt tacksamt att fota med någon som tycker att man är det vackraste han sett, självklart blir det bara äkta smiles då. Den här magtoppen har varit med mig i många många år. jag köpte den när jag jobbade på beyond Retro och den är mig trogen varje sommar. Det blir ju lite extra kul att använda sånahär plagg niu när man har lite att fylla ut med. Ibland känner jag mig som en såndär brud som var med i Ricki Lake och berätta om sin bröstförstoring och sen efteråt bara går i så mkt urringat haha. Kollade ni på Ricki Lake föresten? jag var heeelt hooked på skiten. Älskade att titta för att se vad alla hade på sig och alla galna frisyrer ska vi inte ens tala om, kolla här, här & här För lite 90’s inspo haha!

Hörrni jag har tagit ett beslut och jag ska vara helt ärlig med er nu. Jag har länge funderat på att lägga ner bloggen, jag har sysslat med detta i 11 år i november och det är en låååång tid. Jag har slagits med mig själv att jag aldrig får till att uppdatera så ofta som jag skulle vilja och det finns liksom ingen poäng att sitta och ha dåligt samvete och må dåligt men jag har verkligen gjort det. Därför har jag nu beslutat att inte sluta blogga men att ha 3 fasta dagar jag bloggar på i veckan och då satsa lite större på de inläggen. Vad tror ni om det? och vad vill ni läsa mer om här?  Vad vill ni se mer utav? Lämna en kommentar så kör vi.

N

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Smart idé med tre inlägg i veckan!

  Sofia 2017-06-01 13:32:15
  Svara
 • Din blogg är en av få modebloggar där texterna är lika inspirerande som bilderna. Uppskattar extra mkt de inlägg där du analyserar och belyser olika aspekter av modevärlden, som när du skrev om representationen bland bloggare (vithetsnormen) och även den välformulerade kritiken mot en väldigt exotifierande och vit-fiske-hjälte-jönsig reklamfilm. Jag tycker att alla vita bloggare har minst lika stort ansvar som du att arbeta anti-rasistiskt, dvs menar absolut inte att typ du som är svart ska behöva ”undervisa” vita, men tyvärr så verkar många vita inte så intresserade av att checka sin egen position :/. Du är viktig och klok och skriver bra. Och så har du en sån pondus som modeförebild, du känns så genuint trygg i din formkänsla och din kreativitet och gör verkligen din grej. Sverige skulle förlora en av sina absolut mest begåvade bloggare om du la ner. Så jag hoppas att du inte gör det. Tack för all inspiration!

  L 2017-05-21 17:17:25
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Tack snälla, det här är nog en utav de finaste komentarer jag någonsin fått. Det värmde verkligen och nu fick jag ännu mera eld i baken att fortsätta leverera här.

   Tack för att DU går in och läser här

   chrystelle 2017-05-23 13:15:09
   Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Fiske = fake* 🙂

   L 2017-05-21 17:18:09
   Svara
 • jag vill bara ha det som du är helt unikt duktig på- att skriva om mode! tips, trendspaningar, inspiration, framförallt ditt sätt att kombinera är helt fantastiskt, och jag tar ofta efter dig! tycker du är grym. lägg det på en bekväm nivå, vi kommer finnas kvar, så bra är det!

  Emma 2017-05-15 00:01:55 http://nouw.com/emmamedentrefemma
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   men Emma, vilket självförtroende du ger mig!!!
   Tack snälla och jag ska göra mitt bästa

   chrystelle 2017-05-15 11:29:16
   Svara
 • Jag önskar mer info om kropp och själ, produkt info för ditt hår, mammarollstips och mode 🙂

  HE 2017-05-13 09:07:18
  Svara
 • Jag tycker tre inlägg i veckan låter som mycket, kul! Jag går in här för att läsa om vad du gör och titta på fina bilder, så hmmm jag gillar text och kläder.

  Frida 2017-05-13 09:07:09 https://husrappet.wordpress.com/
  Svara
 • Hej!
  Förstår helt ditt beslut även om det är trist för oss läsare. Men tre dagar med inlägg låter ändå toppen! Jag älskar alla dina bilder och outfits men även reflektioner kring vardagliga ting – på senare tid har du börjat skriva längre sådana inlägg vilket jag tycker kul. Outfits är ändå det roligaste, så jag önskar mest det!
  Stor kram

  Emma 2017-05-12 18:59:42
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!