Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Little Creative Head

IMG_8625.jpg
IMG_8647.jpg
IMG_8654.jpg
IMG_8655.jpg
IMG_8669.jpgIMG_8670.jpg

Photo: Frank Cobra Eriksberger, edited by me

Har ni gjort sånt här personlighetstest någon gång? Där man får veta mer om vad man är för typ av personlighet. Är du en mer känslostyrd eller fakta baserad person? Hur interagerar du med människor? Är du mer lugn och passiv eller tvärtom? Vi gjorde det här på jobbet för ett tag sen och jag lärde mig så mycket om mig själv och mina kollegor. Det finns massa olika tester på nätet som man kan göra och jag rekommenderar det verkligen starkt. Så skönt att veta mera om sig själv och förstå sig själv bättre och varför man egentligen agerar som man gör i olika situationer.

Jag är en väldigt kreativ person och så är även Jacob. Jag hoppas väl någonstans att barnen ska få det med. Frank har visat tidigt intresse för siffror och bokstäver men samtidigt så älskar han att skapa och vara ute i naturen. Nixon är fortfarande en oskriven bok, han gillar mest att äta saker och ting hehe. Det återstår att se vad det blir av pojkarna. Tycker det är lika spännande fortfarande som när de låg i magen att undra hur det ska bli när de blir stora. Så länge försöker jag att påverka dom med inspirerande sätt att uttryck sig och uppmuntrar dem att vara kreativa. Frank har ju börjat intressera sig för foto och min systemkamera. Det började för ca 2 år sen när han såg mig fota mig själv hemma med tripoden. Sen dess har han fått hjälpa mig några gånger. Bilderna blir bara bättre och bättre som ni ser ovan. Apropå foto så är jag riktigt sugen på en ny kamera. men en mindre variant så nu har jag fått låna Saras Olympus PL8 och jag gillar verkligen den mycket. Man får exemplariska bilder och kan även filma i jätte bra kvalité. en är även enkel att använda så även Frank kan lära sig lite fotogrunder med den kameran. Min pappa fotade och dokumenterade det mesta när jag var liten så jag vill gärna föra över fina traditioner till mina pojkar.

Track pants – Bikbok, hoodie & leather jacket – H&M, sneakers – Vans, sunglases – wasteland cph, trench coat & purse –  Myrorna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!