Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Press Week – Presskontakterna

untitled-5199.jpg
untitled-5201.jpg
untitled-5198.jpg
untitled-5191.jpg
untitled-5189.jpg
untitled-5180.jpg
untitled-5184.jpg
untitled-5179.jpg
untitled-5160.jpg
untitled-5161.jpg
untitled-5167.jpg
untitled-5204.jpg
untitled-5163.jpg
untitled-5211.jpg
untitled-5207.jpg
untitled-5270.jpg
untitled-5247.jpg
untitled-5251.jpg
untitled-5218.jpg
untitled-5229.jpg
untitled-5271.jpg

Photo by Me & Sara Che, edited by me

Tisdag och tillbaka till rutiner. Så skönt och välbehövligt med långledigt med familjen. Jag har i ju för sig jobbat en av dagarna så bara vila har det inte varit. sen måste jag också säga att när man har två småttingar så är det inte mycket vila. Nixon började gå för ca 2 veckor sedan och nu är det bara det som gäller. Han älskar att gå mellan alla våra rum här hemma och det är så kul att se honom gå äntligen. Det möjliggör det ännu mer att leka och busa med storebrorsan. Det kan ju vara det bästa med ungarna, att se dom leka tillsammans. Just nu i skrivande stund så är det rätt hög ljudnivå där jag sitter pga lekande barn men det är faktiskt lungt det med. Apropå syskon så är det väl inte någon jätte hemlis att jag redan är sugen på 3:an som också kommer (ifall det blir av) vara den sista bebisen. På sätt och vis så vill jag ha det avklarat med barn och graviditet men ändå vill jag vänta ett par år, kanske Nixon ska få fylla 3 år först. Sen är det ju såklart den lilla detaljen att maken också ska vilja och just nu vill han icke och det har ju sina förklarliga skäl.

För någon vecka sen så var det ju pressvecka. För tog jag alltid ledigt de 3 dagarna och försökte besöka så många kontor som möjligt, nu förtiden så försöker jag att gå till 2 eller 3 kontor och se vad som kommer inför hösten, med allt jobb så hinner jag liksom inte besöka alla. Jag tog med mig Jacob och vi mötte upp Sara för att besöka Presskontakterna. Maken min är väldigt förtjust i kläder och har nog alltid varit det men sen han träffa mig så har nog intresset blivit mycket större och tagit större plats i hans liv. Hans favoritmärke just nu är Oscar Jacobson och nog mina personliga favorit på den svenska herrscenen med. Så han ville gärna med och titta på höst kollektionen. Men hörrni vilken kollektion va? Så mycket fina kostymer i vackra mönster och färgkombinationer. Hade jag vart dude hade jag också bara gått klädd i det när det kommer till kostym. Så brudar kolla in dom till era män. Den 3 delade kostymen Jacob har på sig är förövrigt också från Oscar Jacobson och ingår i deras bassortiment och finns i flera färger. kolla in den här.

Efter kollektionsgenomgångar så tittade vi på beauty. En makeupartist från Anastasia Beverly Hills var på plats och testade deras nya highlighter. Självklart sa Jacob och hoppade ner stolen först av alla. Älskar min man han är så himla skön och säker på sin manlighet råder det inga tvivel om hahaha. Vi fick alla testa och ni ser på bilden när jag står ute och röker hur fint det faktiskt blev. Ni som inte vet så är Anastasia Beverly Hills ett utav de bästa och hetaste sminkmärkena på marknaden just nu. Jag älskar det.

Tack snälla Presskontakterna för en väldigt inspirerande pressdag hos er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!