Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Makeup Review: Lumene

IMG_8586.jpg

Jag tyckte det var dags för ett nytt forum här på bloggen. Jag har tidigare skrivit rätt mycket beauty inlägg men det har tyvärr stannat av, av någon konstig anledning. Så nu kikar jag igång det igen. Har så mycket nytt och bra smink och hudvårdsprodukter som jag vill tipsa er om och ifall det är något speciellt relaterat till beauty som ni vill läsa om så är ni så välkomna att hojta nere i kommentarsfältet så ska jag se om jag kan trolla med knäna för er.

IMG_8551.jpg
IMG_8545.jpg
IMG_8539.jpg
I det här första inlägget så kommer jag testa mina nya produkter från finska märket Luemene. Jag fick chans att testa deras hudvårdsserier i höstas och vart väldigt nöjd med flera av produkterna. Älskar att deras produkter är anpassade till oss här i norden och vårt hårda och kalla klimat.

I lådan låg en stor del av deras sminksortiment för vår och sommar 2017. Jag gillar deras förpackningar, väldigt fräscha och stilrena.

IMG_8562.jpg

Här har jag först valt ut en färgpalett med toner som jag vil att dagens make ska gå i. Den korallfärgade blushern (light reflecting blush nr 3) använder jag som highlighter. Jag är ju så inne på rosa just nu som ni vet, därav mina val. Så den rosa rougen vart det till övre delen av kinderna (nordic chic, natural  glow blush nr 1). Läpparna fortsätter med det rosa temat och där använder jag först läppenna (soft touch lipliner nr 3) efteråt lägger jag på ett lager läppglans  (seduction lipshine nr 11).
IMG_8576.jpg

En jätte bra bas när det kommer till ögonbryn är väldigt viktigt för mig i min make. jag använder minst 3 olika produkter till mina bryn. idag har jag använt penna, skugga och gel fixering. Gel fixering är min nya favorit som får brynen att hålla sig på plats. Mascara är också en favorit, beroende på vad jag vill ha för look så väljer jag ibland att inte måla undre raden. Det kan också vara riktigt fint med en färg på fransarna.

IMG_8580.jpg
IMG_8578.jpg

Ett av mina favorit knep jag snappat upp på youtube är att markera ögonbrynens kontur innan man fyller i dom. Ögonbrynen upplevs som tjockare och det blir en jämn finish på brynen.

IMG_8583.jpg

Efter att jag borstat ut brynens kontur (så det inte uppfattas som hårt) så fyller jag i hela brynen förutom längst fram fäör att få till en jämn finish och färg. Avslutar gör jag med gel fixeringen som håller mina bryn på plats en hel dag.

IMG_8609.jpg

Som highlighter använder jag den ljus reflekterande rouget på näsbenet, kindbenen, under ögonbrynens vingar, tinningen och hakan. Den har nån tredimensionell teknologi som gör att den lyser upp fint. Det står att den ska vara rikt pigmenterad på deras hemsida och jag måste tyvärr säga att det  på min hudton så är den inte speciellt pigmenterad, men den ger ändå ett fräscht glow som jag gillar.

IMG_8591.jpg

Till ögonlocken valde jag en brun/lila/metallic skugga som accent färg (nordic chic pure color eyesshadow nr 9). Som grund till locken så använder jag färgpaletetten med färgen nordic noir nude. Här har jag arbetat med 4 färger som ja försökt skugga så de passar tillsammans. Måste erkänna att det här med ögonskugga är så nytt för mig så jag måste ändå få säga att det blev rätt bra för att vara rookie, vad tycker ni?

IMG_8584.jpg

Jag har typ inte använt läppglans sen jag gick på lågstadiet och jag måste säga att det var spännande att testa igen. Dock ser färgen så mycket mer starkare ut än vad den blir när man väl applicerat den vilket jag inte riktigt var med på. Resultatet blev mer en babyrosa ton snarare än fuschia ton som ni ser på bilden.

Min generella uppfattining av Lumenes makeup är att det är väldigt bra produkter, dock inte anpassade till oss med mörkare hudtoner och det blir väldigt tydligt när jag använder många av produkterna och när man ser över deras sortiment. Men självklart fungerar många av basprodukterna och överlag är jag absolut nöjd med dagens makeup så jag ger det 2,5 av 5 möjliga stjärnor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • God morgon! 🙂
    Din Lumene-sminkning ser väldigt fint ut på dig. Blir nu sugen på att testa lite fler sminkprodukter från dem faktiskt. Jag har mest handlat läppstift från dem nämligen. Tack för din review!

    Hanna Mouriño 2017-05-09 06:17:53
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!