Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Cosmetics

IMG_8063.jpg

Hörrni jag är ju lite utav en kameleont när det kommer till smink. Jag har perioder då jag missbrukar smink och använder så mycket att jag knappt känner igen mig själv och så har jag perioder när jag bara inte pallar med smink alls och går helt sminkfri. Just nu är jag väl i nån mellan period. Jag har också märkt att det beror på vad jag har för frisyr. Har jag afro så vill jag gärna ha smink och några stora örhängen. Har jag rakt hår så kan jag lätt vara utan smink. Konstigt…. Jo men det är faktiskt konstigt vad mycket saker man ha för sig. Med det sagt och redogjort så har jag ju självklart favoriter inom just smink så därför tänkte jag börja tipsa er om mina favoriter och nya produkter jag testar. Vad tror ni om det? Är det någonting som ni vill läsa om här?

Läppstift är någonting som jag oftast inte kan leva utan. Jag upptäckte läppstift för många år sedan när jag höll på med burlesk. Hade alltid Macs matta röda Ruby Woo  och när jag stod på scen så doppade jag läpparna i rött glitter för lite mera scen effekt. Men för inte länge sen så har matta läppstift gjort enorm comeback och nu finns det även jätte bra flytande matta läppstift. Det blir mycket lättare att applicera och få det jämt på plats innan det hunnit torka när det är flytande. Jag har testat flera olika märken och utföranden och har mina favoriter. men när Nevin Cosmetics kontaktade mig och frågade om jag ville recensera deras matta så var det ett givet ja. Jag älskar att testa nytt och se om det kan bli en ny favorit. Så de har legat i sina förpackningar nu i några månader och jag är riktigt sugen på att testa dem alla. Jag har provat 1 utav dom lite men blandade med andra färger för att få till en sjysst ombre. Jag ska försöka lägga upp en tutorial inom kort så får ni se.

To be continued.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!