Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Life – Body & Soul

I samarbete med Life

De senaste kanske 5 åren så har jag blivit så medveten om min hud och alla dess förändringar. Back in the days så brydde jag mig inte så mycket om hudvård mer än de mest basala produkterna. Nu när man öppnar badrumsskåpet hos mig så kan man nästan tro att jag har ett beroende.

När det kommer till just hudvård så är jag jätte kräsen med vad jag vill ha. Jag har jätte känslig hy och blir lätt väldigt torr. Därför har det kommit att bli viktigt för mig med så naturliga råvaror som möjligt i mina produkter. Ekologiska produkter har tagit mer och mer plats i mina dagliga rutiner och jag älskar att leva ett mer kemikaliefritt liv. Även mina barn och min make har fått haka på samma tåg såklart.

När Life kontaktade mig och frågade om jag ville göra det här samarbetet så tvekade jag inte en sekund. Det är precis såna här produkter som vi alla egentligen bör använda och jag älskar att det börjar bli så tillgängligt för alla. Citrus serien innehåller produkter för hela kroppen och är speciellt anpassad för ett nordiskt klimat. Den fungerar utmärkt för oss här i norr med extremt väder men även mild nog för oss med känslig hud. Produkterna innehåller 95–100 procent naturliga ingredienser och till och med förpackningen är återvinningsbar.

Du hittar produkterna i Lifes hälsokostbutiker och om du vill veta mer om vad jag tycker om ekologisk hudvård så läs intervjun som jag gjorde med Life här.

I samarbete med Life

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!