Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PUMA IGNITE

IMG_8111.jpg
IMG_8116.jpg

Hur fina är inte mina senaste sneakers från Puma? Jag var faktiskt sugen på ett par helsvarta sneakers till våren i en sportigare modell och dessa som har en inbygd strumpa i skaftet är både lätta att sätta på och otroligt sköna men framförallt så är dom svin coola.
Min tränings jacka är även den från Puma. Den har lite korsett effekt i midjan och riktigt coola detaljer på sig. Jag hitta så mycket snygga och coola träningskläder hos dom. Viktigt för mig när jag tränar är först och främst bekvämlighet, därför har jag oftast riktigt tighta kläder på mig när jag tränar. Jag avskyr att känna att mina kläder är i vägen eller begränsar min rörlighet när jag motionerar. Det är även väldigt viktigt att det är snyggt. Jag vill kunna uttrycka mig med träningskläder lika mycket som jag gör med vanliga kläder så jag bangar aldrig på att klä ”upp mig” (missförstå mig rätt här) för att gå till gymmet. Ska be Jacob fota mig nästa gång vi är på gymmet tillsammans så ska ni få se mer träningskläder.

IMG_8114.jpg

Sneakers – Puma Ignite, jacket – Puma

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson