Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Select Collection Spa

I samarbete med Select Collection Spa

untitled-2413.jpg
32341971823_6c6586274c_o.jpg
FotorCreated
untitled-2410.jpg32312078044_bf37b25970_o.jpg

Dagen efter jag och Sara kom hem från Köpenhamns modevecka så hade vi behandlingar inbokade på select collection spa inne i stan.  Select collection startades till en början som en turist byrå och utökade sedan med ett spa längst in i den avlånga lokalen. Det är verkligen ett mysigt kryp in i city när man behöver den här känslan av att man precis kommit hem från en avkopplande semester.

Både jag och Sara kände oss rätt trötta och slitna efter flera dagars fashion week så det passade verkligen perfekt. Vi fick varsin 1 timmes ansiktsbehandling med magiska produkter från det Schweiziska märket Valmont och 1 timmes helkroppsmassage. Ser ni hur fantastiskt återfuktad och mjuk min hy ser ut på första bilden? Kan säga att det höll i sig läääänge och jag märker fortfarande när jag använder mina nuvarande produkter att det har hjälpt och boostat min hy på djupet. Jag är redan så sugen på att testa en till ansiktsbehandling så får se vad och när det blir av och då måste jag få med min mamma.

I samarbete med Select Collection Spa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!