Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Monday Mood

IMG_3748.jpg

Igår var känslorna på utsidan av kroppen. Ni vet när man vaknar upp och bara vill somna om igen och önskar att det blev en annan dag. Sån dag var det igår en typisk måndag. Solen har ju varit framme mycket i helgen så man har lite vant sig och idag har det var rätt grått och regnigt. Men måste säga att det är skönt med plusgraderna. Jag klarade mig ändå igenom dagen precis som man alltid gör och jag fick massa bra saker gjort ändå. Min bästa vän och man fyller år snart så jag har ordnat med födelsepresent till honom, fixat med räkningar, svarat på 100 mejl, hängt med Nixon och Frank, Lämnat och hämtat på förskolan och massa mera.
IMG_3755.jpg

Idag startade jag dagen på H&M:s showroom där de presenterade glimtar ut deras Studio ss17 som lanseras nästa vecka. Jag berättar gärna mer om det när jag kan visa er fler bilder från idag. Ni kan självklart redan nu smygtitta lite på min instastories på instagram.
Här är en outfit jag bär idag. Älskar den här lila /osa volang tröjan från H&M trend. Den är verkligen perfekt i längden till jeans med hög midja och kommer nog användas flitigt här i vår.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jättefin outfit!
  Är jackan äkta päls? Anledningen till min fråga är att jag har en äkta rävpäls som jag ärvt av min mormor, alltså vintage. Men idag är det väldigt känsligt med att bära äkta päls, och jag orkar verkligen inte med onda blickar och jobbiga kommentarer. Jag skulle aldrig köpa en ny päls idag eller stötta nyproduktion av pälsjackor, med eftersom den är vintage blir jag väldigt kluven i just den frågan. Och det känns verkligen inte värt att slänga den bara för principens skull.
  Skulle vilja höra dina tankar kring detta. Stor kram. Älskar din blogg!

  Linnea 2017-02-21 19:16:31
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   hej Linnea,

   Ja jackan är äkta päls och jag har fått den för många år sen av en vän.
   Jag tänker nog som dig i pälsfrågan. Jag skulle aldrig köpa en nya äkta päls. Det finns så mkt fuskpäls som är som äkta pälsar. Men precis som du skriver så tycker jag självklart att du ska använda den du har. Dumt att den bara ska förvaras.

   Kram!

   chrystelle 2017-02-24 08:48:13
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!