Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

STOCKHOLM FASHION WEEK AW17 Part 3

Stand AW17
Untitled

Den första visningen för mig sista dagen på Stockholm Fashion week var Stand. Stand är definitivt ett utav mina favorit märken och jag älskar det bara mer för varje kollektion som går. Inför hösten så har Stand samarbetat med Adidas och gjort en jätte cool kollektion. Jag måste kanske lägga vantarna på den fluffiga pälsen samt den där camo bombern.

Untitled
Untitled
En selfie med bloggisarna Hanna Stefansson och Tilda Bjärsmyr efter Stand visningen.

Untitled
Space by RMH hade modeveckans bästa och mest inspirerande föreläsning och lätt veckans bästa event. De hade bjudit in Virgil Abloh creative director på märket Off White och Heron Prescot också designer och jobbar mkt med sustainability. De pratade till de unga människorna och uppmanade till att bryta alla normer och inte gå samma uppenbara väg som alla andra gjort. Jag uppskattade verkligen deras snack som blev lite av ett motivational speach. En sak de sa som verkligen fastnade med mig var att sluta finslipa i all oändlighet, skapa och gå vidare för du lär dig så mkt under skapa processen och när du gör fel är då du lär dig som mest. Sitter man och väntar för länge så kommer någon annan att hinna före med din ide.
Gå in på RMH kollektivets sida så kanske det finns nån inspelning man kan lyssna på.

Whyred fw17

Whyred stängde modeveckan men nog en av veckans coolaste kollektioner. Jag är så impad av deras designer Roland. Jag har typ följt honom sen han började och hans utvecklingsresa är verkligen häftig att se. Denna höst kollektion är nog en av mina top 3 från veckan. Så mkt coola snörnings detaljer, grova material som möter tunnare, kängor med päls och fantastiska kostymer på herrsidan. Riktigt fet kollektion.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!