Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HOME

Untitled

Äntligen är ljuset tillbaka, så jag passade på att knäppa dessa bilder med mobilen hemma igår. Jag insåg hur många av våra möbler som min man byggt själv. Han är verkligen duktig. Vi har väldigt lika smak när det kommer till inredning såg det har aldrig varit svårt för oss att inreda tillsammans och det är verkligen en sak som vi har gemensamt.

Just nu är jag inne på väldigt minimalt med inredning. Raka linjer och hårda material. Det ska se avslappnat och lite obekvämt ut. Vi funderar på att bygga en soffa jag och min make. Än så länge har vi byggt en dagbädd och en fotölj men börjar bli dags att ge sig på soffan. Jag vill ha en djup skön men kantig soffa som man kan myssa ner sig i med 1000 kuddar och en härlig filt. Kanske nåt i linne och dun liknande fjädrar?

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!