Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

high school sweet heart

IMG_1279.jpg
IMG_1275.jpg
IMG_1266.jpg
IMG_1265.jpg
IMG_1260.jpg
IMG_1255.jpg
IMG_1339.jpg

Hej finingar,

Modeveckan kickade igång igår och jag ska dela med mig av lite snaps från första dagen. Men först kan vi väl kolla lite på när jag var och lunchade med min high school sweet heart vän Fanny. Jag minns det som igår när vi träffades första gången. Det var första året på gymnasiet och jag tyckte hon var så speciell, sprudlande, spontan och glad precis som jag själv. Idag så himla många år senare så är hon och några enstaka få de ända jag har fortsatt nära relation med från gymnasietiden.

Vi lunchade på sthlm Brunch Club som ligger i vasastan. Jätte mysigt ställe men lite väl pricy kan jag väl tycka för att vara typ ett fik. Men gott var det. Jag käkde en avocadomacka och helt ärligt så är typ den jag gör hemma själv mycket bättre. Fanny tog Halloumi burgaren.

Fanny har precis fått sitt första kid så vi hade massor att diskutera, hon planerar även bröllop i France till hösten  samtidigt som hon är mammaledig och jobbar en del (alla mina vänner är wonderwomen). Vissa människor har bara sån härlig energi och Fanny är verkligen en sån tjej som man blir riktigt glad av att vara nära och jag uppskattar verkligen vår vänskap.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!