Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Behind The Scene with Mama Magazine

170117_bts_mama_9170117_bts_mama_6
170117_bts_mama_19
FullSizeRender (1)170117_bts_mama_15170117_bts_mama_20170117_bts_mama_22

För en vecka sedan så var Frida Fahrman och fotograferna Anna Möller och Gina Mannberg hos mig och intervjuade och plåtade inför en kommande artikel i tidningen Mama. Frida är så himla gullig och båda våra munnar går alltid i ett när vi möts. Hon är verkligen härlig så det blev så lätt att snacka med henne och bli intervju. Artikeln handlar om skönhet och jag hoppas ni vil läsa den när den kommer ut.

Inatt vaknade jag kl 03.00 och kunde inte somna om. Det har varit många vändor med Nixon de senaste veckorna när hans tänder bestämde sig för att komma upp typ alla samtidigt. Så han har sovit dåligt och oroligt och haft väldigt ont. Nu har han två framtänder uppe och två framtänder nere och ser ut som en gullig kanin. Men min dygnsrytm är rätt fuckad så jag måste försöka komma tillbaka. När sömnen drabbas så drabbas allt för mig. Då äter jag dåligt, och tränar inget. Så jag måste försöka få ordning på sömnen nu.

Två roliga grejer allafall, på torsdag fyller jag år och på söndag börjar modeveckan. Det är tillräckligt med motivation för mig för att jag ska ta tag i mig själv.

Dress from H&M, slippers my own.

Follow me on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!