Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hilma


Hej finaste! 

Ledsen för frånvaro denna vecka. Det har varit en hektisk start på det nya året och denna månad ut är smockad med massa jobb. Det är bara massa roliga projekt men ändå känns det lite tungt att tiden kommer gå så fort och mammaledigheten med Nixon är snart förbi. Jag har jobbat så mycket och det lugnar inte direkt ner sig. 

I torsdags hade jag inbokat lunch med en av mina äldsta vänner Veronika. Mimmi skulle också med men hon är i sluttampen på sin graviditet så henne får jag träffa en annan gång. Så taggad på hennes bebis som kommer snart. Det är min första riktigt nära vän som får barn efter mig så det är extra speciellt. Allafall vi åt lunch på Hilma som är ett ny öppnat hostel i city. Resturangen är verkligen toppen och måste rekomenderas. I anslutning till resturangen finns även en tatueringssalong där man kan dropa in för en spontanare. Jag ska spela skivor där ett par kvällar i februari, lovar att säga till innan så ni kan komma förbi om ni är i sthlm. Det var toppen att träffa Veronika hon är verkligen en inspirerande och stark människa. 

Efter lunchen kom Sara förbi och knäppte dessa fina bilder inne på Hilma. Ser ni hur stor min lilla bebis blivit. Ofatbart att han redan är 10 månader. 

Mjukis dress – H&M, jeansjacka – vintage, sneakers – vans, väska – Chanel, päls – vintage.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry