Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Metro Mode!

Skärmavbild 2016-12-06 kl. 00.10.07 2

Hej kompisar, vi har äntligen kommit till mitt i veckan och halvvägs till helgen. Julen närmar sig med storm steg och det ska bli så skönt med lite ledighet med familjerna. Har ni planer inför nyår? Jag själv kommer nog bara vara hemma med mina killar, dricka bubbel och kolla på nyårsraketerna vid 12 slaget. Även om jag bara är hemma så tycker jag att det är kul att klä upp mig och sminka mig och så. Jag har i senaste numret av Metro pratat om hur jag tänker kring att klä upp mig. I övrigt så är tidningen jätte fin och jag tycker ni ska plocka upp ett ex för massor av inspiration. Kolla startsidan för att se vart du kan plocka upp ditt ex.

Idag ska jag på lunch med Sara och Sofia vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Jag har typ inte träffat människor på en vecka förutom min familj så det ska bli skönt att komma iväg ett par timmar utan barn. Nixon stannar hemma med pappa som är krasslig fortfarande (definitivt på bättringsväg). imorgon blir det lite event kväll med Sara och River Island som jag ser fram emot och sen är det ju helg igen. Tiden går så fort såhär i slutet på året.

Hoppas ni får en strålande dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand