Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Coming out of the fog

IMG_5267.jpg
IMG_5272.jpg
IMG_5273.jpg
IMG_5292.jpg
IMG_5288.jpg

I’m a surviver! Lite den känslan jag känner efter denna stökiga helg. Jag önskade att jag kunde säga att jag stökat på klubben eller stökat runt med julpyssel med familjen men istället har vi turats om att ligga frambljda över diverse toaletter och hinkar här hemma. Influensan slog till som en orkan och svepte med oss en efter en. Fy fan hörrni vad äckligt det är med maginfluensa. Som tur är har vi varit sjua i omgångar så vi har ändå kunnat ta hand om varandra och även tur att det slog till nu och inte under julhelgen.
Apropå julen så närmar den sig med stormsteg nu och jag måste fixa julgran och pynta i hemmet. Iår kommer bara mina syskon och mamma hit och firar med oss och vi ska ha så mysigt. Jag planerar lite happeings under dagen så det inte bara är fokus på maten haha. Bla så ska vi ha en photo booth i vardagsrummet där vi ska ta massor med familjebilder och jag planerar lite roliga lekar också.

Denna vecka så har jag n del möten inbokade och jag håller på att jobba för fullt med ett super roligt projekt som jag ska berätta mera om för er väldigt snart. föresten har jag heeelt glömt bort att fråga er vad ni tycker om den nya blogg layouten? Är den inte ett uppsving och igen Sveriges snyggaste blogg layout? Tycker allafall jag. Allt känns mycket tydligare och jag älskar hur texten är större och bättre, det passar bättre till bildernas storlek. Har ni synpunkter får ni gärna hojta till i kmentarsfältet nedan så ska jag framföra dom till redaktionen.

Dagens hoodie outfit går heeelt i svart. Älskar hoddie trenden och får inte nog utav den.

Hoddie – H&M Trend, boots – Henry Kole, fur – Bitte Kai Rand, fishnet dress – Gina Tricot (old one), sunneis Rayban, stried socks – american apparel.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind