Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nixon Panther

IMG_2093IMG_2090
IMG_2097
IMG_2099IMG_2099

IMG_2070 2
IMG_2069IMG_2067 2

Idag har jag varit mamma till den här ängeln i 9 månader. Jag minns den där dagen och natten som att det var igår. Ändå har det hänt så mycket sen han kom till världen. Han var verkligen den sista pusselbiten till vår familj och vi älskar honom alla så mycket. Nixon och Frank kommer otroligt bra överens och älskar att mysa och leka tillsammans. Han skiner upp som en sol när han hör sin storebrors röst. Nixon kan stå upp med hjälp, har börjat denna vecka snacka och säga mamma & pappa och man ser att det är så mycket mer som vill ut ur den söta munnen men det tar sin lilla tid.

Efter allting som jag och familjen varit med om de senaste veckorna så är jag verkligen otroligt tacksam över att jag har dom och att alla mår bra. Livet kan verkligen ta snabba vändningar och förändras snabbt så jag vill verkligen ta denna kommande helg att bara hitta på roliga saker med killarna. hoppas bara att köket hinner bli klart nu så vi slipper bo i byggkaos.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!