Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Think pink

IMG_5054.jpgIMG_5007.jpg
IMG_4999.jpgIMG_4982.jpg
IMG_4968.jpg
IMG_4971.jpg

Här kommer resten utav denna outfit. Älskar dessa bilder som min bestie Camilla tagit på mig inne på en toa. vi hittade denna spot och tog massa outfit bilder där så fler kommer. Jag håller på och söker jobb just nu och det är verkligen en känslomässig bergbana. Men nu tänker jag verkligen vara kräsen och bara gå efter jobb där jag känner att jag kan växa och utvecklas inom mina kompetenser och jag vet att där jag kommer hamna kommer det bli jätte bra men vilken process det är.

knit, pants & cap – H&M, sneakers – Puma, waist top – beyond retro.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind