Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stockholm Fashion Week Outfit 2. with Ecco Shape & Lindex

Följ min blogg med Bloglovin
EccoShape_ChrystelleEccoShape_Chrystelle
EccoShape_ChrystelleEccoShape_Chrystelle

Kostym  – Lindex, skor & väska Ecco, solglasögon – Rayban.

Jag och min girls squad under modeveckans andra dag. Under modeveckan vill man ju se bra ut men det är är också viktigt att känna sig bekväm framförallt på fötterna då man står och går runt väldigt mycket. Dessa coola klackar i ormskinns imiterat läder bar jag under hela dagen utan att få ont i tassarna eller ryggen. Många förknippar kanske Ecco med lite äldre personer eller ergonomiska skor för personer med ont i rygg eller så men deras höst kollektion är verkligen riktigt cool. Med klackar och coola boots som passar både yngre och äldre. Personligen så får jag lätt ont i svanken efter en heldag med klackar så dessa var ett givet val. Till rockade jag denna snygga dubbelknäppta kostym från Lindex som kommer ut i butik  nästa vecka. Kostym är ett måste i höstgarderoben för mig och denna är verkligen en favorit med dess mörkblåa färg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!