Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

A Sparkling night With Swarovski

SWAROWSKI_STHLM_MINI-Chrystelle-0663Untitled
SWAROWSKI_STHLM_MINI-Chrystelle-0663UntitledSWAROWSKI_STHLM_MINI-Chrystelle-0663SWAROWSKI_STHLM_MINI-Chrystelle-0663
SWAROWSKI_STHLM_MINI-Chrystelle-0663
SWAROWSKI_STHLM_MINI-Chrystelle-0663SWAROWSKI_STHLM_MINI-Chrystelle-0663SWAROWSKI_STHLM_MINI-Chrystelle-0663SWAROWSKI_STHLM_MINI-Chrystelle-0663SWAROWSKI_STHLM_MINI-Chrystelle-0663SWAROWSKI_STHLM_MINI-Chrystelle-0663
Untitled

Jag har på mig skjorta från Gina Tricot, vintage jeans och klackar från Mango och halsband med kristaller från Swarovski.

Innan vi ska fortsätta titta på modeveckan dag två så måste jag berätta om min magiska kväll igår.  Jag och några bloggkollegor vart inbjudna på fin middag med Swarovski. Kvällen inleddes i deras butik i mall of Scandinavia där vi fick titta på deras smyckes kollektion. Jag vart heeelt kär vid första ögonkastet när jag hittade ett super fint halsband med Swarovski kristaller så jag kunde inte riktigt lämna den där i butiken. Måste säga att jag vart riktigt positivt överraskad av deras sortiment. Det finns verkligen något för alla smaker och åldrar. Efter bubbel och praliner hoppa vi in i en taxi för 3 rätters på Grodans fantastiska bankettsal. Wow vilken magiskt vacker lokal det var, perfekt för bröllopsfest (och jag fick direkt bröllops cravings). Kolla in vad fin dukning de hade skapat, med kristaller och smycken och blommor över hela bordet. Hade verkligen en topp kväll med alla tjejer, Swarovski och Patriksson Communications. Tack för en glittrig kväll.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Supersnygg som vanligt! Får man fråga om det var det längesedan du köpte de vita skorna från mango? tyckte de såg himla finfina ut =)

  Linn 2016-09-10 00:21:48
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Tack fina du!
   De är faktiskt rosa och jag fyndade dem på rean i slutet på sommarn. Kan finns i butik kanske.

   chrystelle 2016-09-11 14:19:50
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!