Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bonjour! Hello! Välkommen!

IMG_4236Foto: Camilla Nilsson

Så himla kul att bloggen äntligen är LIVE här på Metro Mode. Jag har så mycket kul att dela med er och tror att det här kommer att bli riktigt bra. Ni som känner mig och följt bloggen länge vet kanske att jag startade denna blogg för snart 10 år sedan. Yes you heard me! Jag var en av de första bloggarna här i Sverige och jag har alltså hållit på sedan 2006. Då gick jag visserligen fortfarande på gymnasiet och visste knappt någonting om livet så det är verkligen häftigt att bloggen följt mig under livets förändringar och alla dessa år.

Nog om det förflutna. För er som inte känner mig så är mitt namn Chrystelle Eriksberger (tidigare Tshimanga). Egentligen heter jag Mbiya i förnamn men det är en annan historia vi kan dra en annan gång. Jag är 28 år och fru till min bästa vän och livspartner Jacob och mamma till våra två pojkar Frank Cobra 4 år och Nixon Panther 5,5 månader. Just nu är jag mammaledig men i vanliga fall jobbar jag som säljare på ett danskt utbildningsföretag. På ”fritiden” (mammor har också fritid) så älskar jag att blogga och allt vad det innebär, möta nya människor, träna, festa och umgås med familjen såklart. Man kan säga att jag är en ganska normal 28 åring.
Här i bloggen kommer ni få följa med på fashion week, modeevents, daglig inspiration,shopping, outfits i mängder och självklart lite utav min vardag och ett och annat inlägg om mina kids också. Så allt härligt som jag gillar kommer jag dela med er.
Självklart kan ni följa mig på instagram också där jag finns under mitt vanliga namn @chrystelleeriksberger där uppdaterar jag med bilder och stories. Förekommer gör jag även på snapchat men inte så mycket längre sen instagram bestämde sig för att skaffa en egen snapchat men vill ni kolla där också så finns jag som chrystelle.e.

Snälla bomba mig med komentarer om det är någonting ni vill önska eller så, jag svara självklart också på mejlen chrystelle.eriksberger@gmail.com

NU KÖR VI!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Det jag skulle vilja se mer av är varifrån din outfit kommer. Om man tycker om så slipper man fråga i kommentarsfältet.

  Tack för en annars bra blogg.

  Med vänlig hälsning/Hanna

  Hanna 2016-08-26 08:17:02
  Svara
 • Har läst din blogg länge, men hade ingen aning om att du bytt förnamn! Blev otroligt nyfiken, berätta gärna mer om det! 🙂
  Du är en stor inspiration!

  Kim 2016-08-24 10:21:16
  Svara
 • Älskar klänningen! Varifrån är den?

  Pia 2016-08-23 20:47:02
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!