Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Norrtälje

IMG_3837
IMG_3836
IMG_3836
IMG_3838
IMG_3839
IMG_3865
IMG_3867
IMG_3869
IMG_3833
IMG_3832
IMG_3862

Nu är vi hemma från sköna dagar i skärgården. Huset min mamma hyrde låg 15 min från Norrtälje så vi åkte in dit för middag en kväll med barnen. Norrtälje är verkligen en jätte fin stad som jag absolut skulle kunna tänka mig att bo i. Fina trä hus, med mysiga innegårdar, massa trevliga restauranger och den härliga kanalen som går genom stan. Min man hade aldrig varit där så det var kul att få visa runt honom där.

När vi varit borta från sollentuna så har det skett lite väl konstiga saker. 4 skjutningar och en handgranat som gått bara någon gata bort från där vi bor. Jag är riktigt skakad och skrämd och känner mig inte det minsta trygg på min gata. Lördagens skottlossning hörde vi till och med från sovrums fönstret. Vi skulle precis ut och fira vår bröllopsdag när vi hörde 8-10 skott avlossas med automatvapen. Så vi bestämde oss för att stanna hemma istället. Riktigt obehagligt… Nu har vi fått låna en lägenhet på kungsholmen ett par dagar där vi ska bo tills det lugnat ner sig här i området och man vågar vara här igen men det börjar väl bli dags att fundera på att flytta här ifrån…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!