Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Open back!

IMG_3333

Yesterdays warm summer weather called for a flowy skirt outfit. This skirt is one of my best vintage finds and it’s just perfect all year around. I have also dug up my classic Hermes sandals that I bought a couple of years ago, they are still favorites. I wore it togheter with my body with an open back from H&M trend.

IMG_3332
IMG_3325IMG_3372

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Kanske konstig fråga, men kör du utan BH när du bär en sådan tröja? Själv älskar jag back less men vågar inte riktigt köra utan support så att säga, trots att jag inte behöver något (har a-kupa typ). Några tips på hur man blir mer bekväm med att bära plagg utan bh, eller vad man kan ha istället? Väldigt tacksam för svar!

  Bdl 2016-06-01 13:14:26
  Svara
  • Svar på Bdls kommentar.

   Ja defenetivt finns ingen bh som skulle funka med denna body kanske den här free bra. Men jag har naturligt små bröst så jag har väldigt sällan bh på mig inte ens nu när jag ammar har jag bh. Personligen är det en frihetskänsla att inte behöva bära bh. Men det beror på vad man har för storlek. Jag förstår ju om du vil ha stöd om du sitter på en D kupa men vi som har A-B kupa behöver inte samma typ av stöd. Börja lite smått hemma och känn hur det känns, det är nog mest en vanesak. Du fixar det! Kram!

   chrystelle 2016-06-07 18:02:48
   Svara
 • Kanske konstig fråga, men kör du utan BH när du bär en sådan tröja? Själv älskar jag back less men vågar inte riktigt köra utan support så att säga, trots att jag inte behöver något (har a-kupa typ). Några tips på hur man blir mer bekväm med att bära plagg utan bh, eller vad man kan ha istället? Väldigt tacksam för svar!

  Bdl 2016-06-01 13:14:26
  Svara
  • Svar på Bdls kommentar.

   Ja defenetivt finns ingen bh som skulle funka med denna body kanske den här free bra. Men jag har naturligt små bröst så jag har väldigt sällan bh på mig inte ens nu när jag ammar har jag bh. Personligen är det en frihetskänsla att inte behöva bära bh. Men det beror på vad man har för storlek. Jag förstår ju om du vil ha stöd om du sitter på en D kupa men vi som har A-B kupa behöver inte samma typ av stöd. Börja lite smått hemma och känn hur det känns, det är nog mest en vanesak. Du fixar det! Kram!

   chrystelle 2016-06-07 18:02:48
   Svara
 • Hej Chrystelle!
  Jag absolut älskar din stil och följer din blogg som en stilguidebok! Jag behöver hjälp!!
  Har du tips på snygga studentskor? Jag är inte så jätte sugen på kilklackar eller liknande, vill ha snygga sandaler eller slipons.

  Ha en jätte fin dag, du är grym!

  Hanna 2016-06-01 08:42:42 http://nouw.com/hannakempe
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna,

   Ledsen att jag såg detta så sent. Jag tycker du ska satsa på skor som du kommer kunna ha efter studenten också. Så onödigt att köpa skor för ett tillfälle bara. Sen eftersom klänningen oftast ska vara vitt så skulle jag överaska med nån färg, kanske rött, blått eller gult? Ska du köra klågskor typ sandaler skulle jag satsa på klassiker som du kan ha sen i sommar och då har ATP jätte fina alternativt. Vita sneakers i stil med Stan Smith skulle kunna vara coolt. Mitt sista tips är att köra på ett par klassika penny loafers, tidlösa och funkar alltid.

   Ha det bäst fina Hanna <3

   chrystelle 2016-06-07 18:06:51
   Svara
 • Hej Chrystelle!
  Jag absolut älskar din stil och följer din blogg som en stilguidebok! Jag behöver hjälp!!
  Har du tips på snygga studentskor? Jag är inte så jätte sugen på kilklackar eller liknande, vill ha snygga sandaler eller slipons.

  Ha en jätte fin dag, du är grym!

  Hanna 2016-06-01 08:42:42 http://nouw.com/hannakempe
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna,

   Ledsen att jag såg detta så sent. Jag tycker du ska satsa på skor som du kommer kunna ha efter studenten också. Så onödigt att köpa skor för ett tillfälle bara. Sen eftersom klänningen oftast ska vara vitt så skulle jag överaska med nån färg, kanske rött, blått eller gult? Ska du köra klågskor typ sandaler skulle jag satsa på klassiker som du kan ha sen i sommar och då har ATP jätte fina alternativt. Vita sneakers i stil med Stan Smith skulle kunna vara coolt. Mitt sista tips är att köra på ett par klassika penny loafers, tidlösa och funkar alltid.

   Ha det bäst fina Hanna <3

   chrystelle 2016-06-07 18:06:51
   Svara
 • Hej Chrystelle!
  Jag skulle vilja komma i kontakt med dig ang eventuell medverkan i webb-serien Älskade Unge. Maila gärna mig på kajsa@rominproductions.com så berättar jag mer!

  Kajsa Stina Romin, redaktör och programledare

  Kajsa Stina Romin 2016-05-31 12:58:37 http://www.rominproductions.se
  Svara
 • Hej Chrystelle!
  Jag skulle vilja komma i kontakt med dig ang eventuell medverkan i webb-serien Älskade Unge. Maila gärna mig på kajsa@rominproductions.com så berättar jag mer!

  Kajsa Stina Romin, redaktör och programledare

  Kajsa Stina Romin 2016-05-31 12:58:37 http://www.rominproductions.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!