Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

And the winner is…

Neutrals_chrystelle

Jag önskade att jag kunde skicka en årsförbrukning tvättmedel till var och en av er som var med och tävlade men jag var tvungen att välja en vinnare så jag lottade för att det inte skulle bli orättvist. Så stort grattis till E. Cecilia som med följande motivering vann:

Hej!
Jag har haft problem med torr hud så långt jag kan minnas, bland annat hade jag mycket eksem som barn. Därefter har det kommit och gått. På senare år dock har det blivit värre i form av att mitt hårbotten har påverkats, vissa nätter kan det klia så mycket att jag ibland har svårt att sova. Jag har bli mycket snällare mot min hud genom att använda apotekets mjällschampoo och parfym- och parabenfria hudkrämer och duschkrämer. Jag hade blivit superglad om jag vunnit en årsförbrukning av Neutral tvättmedel, så kan jag fortsätta vara snäll mot huden, och mot miljön, vilket ju är viktigare egentligen.

Mejla mig dina kontaktuppgifter så får du hem din vinst inom kort E. Cecilia.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!