Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En mjukstart

Neutrals_chrystelle

När jag blev förälder för första gången 2012 så började jag fundera över alla produkter som man använder dagligen och i hemmet, allt från rengörningsprodukter för hemmet till vad man använder i håret och på kroppen. En liten bebis är ju inte alls van vid alla de ämnen som vi utsätter oss för dagligen och man vet inte riktigt vad det kommer ha för effekt på individen. Personligen så har jag jätte känslig hy. Jag blir lätt torr och får sprickor i huden, jag klarar inte av parfymer och reagerar oftast inte bra på nya produkter. Min man har också väldigt känslig hy. Så lagom till att vi bildade familj började jag alltså bli mer medveten om sånt och bestämde mig för att testa ett märke som är vänligt mot våra ömtåliga bebisar men även mammor och pappor 🙂

Neutrals_chrystelle

Neutrals produkter innehåller 0% parfym, färgämnen & parabener vilket annars är standard ämnen i sådana produkter. Så för att påverka våra barn så lite som möjligt så använder vi Neutrals både i hemmet och på huden. När det kommer till just tvätt av kläder så går vår tvättmaskin här hemma varm varje dag. En bebis som kräks och bajsar och en storebror som älskar att vara ett med naturen när han är ute och leker. Så med tanke på hur ofta vi får tvätta så känns det extra passande med ett tvättmedel som värnar emot allergi, astma och eksem besvär.

Neutrals_chrystelle

Jag tänkte att ni också ska få chansen att testa Neutrals tvättmedel, det vill ni va? I potten står en årsförbrukning av tvättmedel (250 tvättar). För att få chansen att vinna lämnar du en kommentar nedan med en motivering om varför du vill använda Neutral till din familj och motivera varför just DU ska vinna. Fatta vad skönt att slippa handla tvättmedel på ett år och dessutom värna om sina käraste. Win Win! Vinnaren dras den 24:e maj. Lycka till!

Vill du veta mer om Neutrals kan du läsa mer på deras hemsida här.

I samarbete med Neutrals.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • Har precis kommit hem från sjukhuset med en för tidigt född bebis som nu växer på sig riktigt bra. Det betyder dock att hon är väldigt känslig mot dofter, så just valet av tvättmedel är viktig. Samt att en av hennes favoritsysselsättningar är att kissa precis när man byter på henne så det rinner upp i ryggen och kläderna på henne, bara för att göra saker lite roligare för mams och paps – vår tvättmaskins livstid har plötsligt gått från tio år till typ två. Ett lager av ett bra tvättmedel hade med andra ord underlättat väldigt mycket i en vardag som inte riktigt blev som vi tänkte oss.

  Christina 2016-05-23 23:45:08
  Svara
 • Har precis kommit hem från sjukhuset med en för tidigt född bebis som nu växer på sig riktigt bra. Det betyder dock att hon är väldigt känslig mot dofter, så just valet av tvättmedel är viktig. Samt att en av hennes favoritsysselsättningar är att kissa precis när man byter på henne så det rinner upp i ryggen och kläderna på henne, bara för att göra saker lite roligare för mams och paps – vår tvättmaskins livstid har plötsligt gått från tio år till typ två. Ett lager av ett bra tvättmedel hade med andra ord underlättat väldigt mycket i en vardag som inte riktigt blev som vi tänkte oss.

  Christina 2016-05-23 23:45:08
  Svara
 • Har precis kommit hem från sjukhuset med en för tidigt född bebis som nu växer på sig riktigt bra. Det betyder dock att hon är väldigt känslig mot dofter, så just valet av tvättmedel är viktig. Samt att en av hennes favoritsysselsättningar är att kissa precis när man byter på henne så det rinner upp i ryggen och kläderna på henne, bara för att göra saker lite roligare för mams och paps – vår tvättmaskins livstid har plötsligt gått från tio år till typ två. Ett lager av ett bra tvättmedel hade med andra ord underlättat väldigt mycket i en vardag som inte riktigt blev som vi tänkte oss.

  Christina 2016-05-23 23:45:08
  Svara
 • Snäll mot hud
  snäll mot natur!
  Ge mig inga andra bud,
  Ge mig ingenting i bur!

  Som fågeln fri,
  Ren och fin.
  Vill jag låta sonen bli,
  Käraste ägodelen min!

  Ett år om inte mer
  Utan konstgjordhet.
  Inga fler kemikalier
  Och att vinna är det bästa jag vet!

  Christina 2016-05-23 22:10:49
  Svara
 • Vilket lycko pris <3 Vi vill vinna då vi precis har fått veta att vi har en liten dotter med väldigt fin och känslig hud med tendenser till eksem. Allergier har upptäckts och jag känner mig mer eller mindre utbränd i alla innehållsförteckningar som ska läsas och kontrolleras och vi har även råkat ut för kraftiga allergisymtom då vi måstat ge medicin och inte kunnat veta vad hon reagerat på. Vi måste vara jättenoga och det tar sån tid och kraft, att få vinna detta pris skulle göra så enormt mycket. En liten del av vardagen som jag inte skulle behöva lägga energi på, utan ett bra och tryggt tvättmedel kommer finnas där i städskåpet. Kramar

  Alexandra L 2016-05-23 21:29:23
  Svara
 • Vi använder Neutral tvättmedel och är så himla nöjda. Både jag och min 5 månaders bebis har otroligt känslig hud och Neutral är faktiskt det som funkar bäst. Eftersom vi har en liten bebis hemma så blir det ju en hel del tvätt och då vi dessutom använder tygblöjor så blir det ÄNNU mer tvätt! Kläder, blöjor, sängkläder, handdukar med mera som ska tvättas och vara snällt mot såväl hud mot miljö. Så det skulle vara en guldvinst!! 🙂

  Är med och tävlar trots att det står 16 maj eftersom du precis skrev på Instagram att tävlingen fortfarande pågår 🙂

  Kram!

  Emma 2016-05-23 21:04:29
  Svara
 • Vi använder Neutral tvättmedel och är så himla nöjda. Både jag och min 5 månaders bebis har otroligt känslig hud och Neutral är faktiskt det som funkar bäst. Eftersom vi har en liten bebis hemma så blir det ju en hel del tvätt och då vi dessutom använder tygblöjor så blir det ÄNNU mer tvätt! Kläder, blöjor, sängkläder, handdukar med mera som ska tvättas och vara snällt mot såväl hud mot miljö. Så det skulle vara en guldvinst!! 🙂

  Är med och tävlar trots att det står 16 maj eftersom du precis skrev på Instagram att tävlingen fortfarande pågår 🙂

  Kram!

  Emma 2016-05-23 21:04:29
  Svara
 • Vi använder Neutral tvättmedel och är så himla nöjda. Både jag och min 5 månaders bebis har otroligt känslig hud och Neutral är faktiskt det som funkar bäst. Eftersom vi har en liten bebis hemma så blir det ju en hel del tvätt och då vi dessutom använder tygblöjor så blir det ÄNNU mer tvätt! Kläder, blöjor, sängkläder, handdukar med mera som ska tvättas och vara snällt mot såväl hud mot miljö. Så det skulle vara en guldvinst!! 🙂

  Är med och tävlar trots att det står 16 maj eftersom du precis skrev på Instagram att tävlingen fortfarande pågår 🙂

  Kram!

  Emma 2016-05-23 21:04:29
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna detta. Neutral är det enda tvättmedlet jag kan använda eftersom jag har atopiskt eksem och därför inte tål varken vanliga tvättmedel eller parfym/body lotion med parfym. Jag är student och läser på Sveriges lantbruksuniversitet där vi lär oss att bruka naturen på ett hållbart sätt. Eftersom jag är ensam behöver jag kanske inte en hel årsförbrukning för mig själv utan skulle i sådana fall dela med mig till min underbara mamma som, lik som jag, har väldigt känslig hy. Hon har dessutom tvättat mina kläder under min uppväxt med just Neutral.

  Sara 2016-05-23 21:00:14 http://Www.saraholappajonsson.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna detta. Neutral är det enda tvättmedlet jag kan använda eftersom jag har atopiskt eksem och därför inte tål varken vanliga tvättmedel eller parfym/body lotion med parfym. Jag är student och läser på Sveriges lantbruksuniversitet där vi lär oss att bruka naturen på ett hållbart sätt. Eftersom jag är ensam behöver jag kanske inte en hel årsförbrukning för mig själv utan skulle i sådana fall dela med mig till min underbara mamma som, lik som jag, har väldigt känslig hy. Hon har dessutom tvättat mina kläder under min uppväxt med just Neutral.

  Sara 2016-05-23 21:00:14 http://Www.saraholappajonsson.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna detta. Neutral är det enda tvättmedlet jag kan använda eftersom jag har atopiskt eksem och därför inte tål varken vanliga tvättmedel eller parfym/body lotion med parfym. Jag är student och läser på Sveriges lantbruksuniversitet där vi lär oss att bruka naturen på ett hållbart sätt. Eftersom jag är ensam behöver jag kanske inte en hel årsförbrukning för mig själv utan skulle i sådana fall dela med mig till min underbara mamma som, lik som jag, har väldigt känslig hy. Hon har dessutom tvättat mina kläder under min uppväxt med just Neutral.

  Sara 2016-05-23 21:00:14 http://Www.saraholappajonsson.blogg.se
  Svara
 • Vårt första barn är beräknat till imorgon(!) och jag har såklart tvättat alla kläder och textilier i Neutrals tvättmedel inför dess ankomst. Det känns som ett enkelt sätt att vara snäll mot huden och kroppen, och något jag planerar att fortsätta med. Min sambo däremot köper gärna en massa olika produkter med starka parfymer (som jag reagerar ännu mer på nu under graviditeten), och att vinna Neutrals schysta tvättmedel vore ett bra sätt att också ändra hans tvättvanor.

  Karin 2016-05-12 15:15:47
  Svara
 • Hej!
  Jag har haft problem med torr hud så långt jag kan minnas, bland annat hade jag mycket eksem som barn. Därefter har det kommit och gått. På senare år dock har det blivit värre i form av att mitt hårbotten har påverkats, vissa nätter kan det klia så mycket att jag ibland har svårt att sova. Jag har bli mycket snällare mot min hud genom att använda apotekets mjällschampoo och parfym- och parabenfria hudkrämer och duschkrämer. Jag hade blivit superglad om jag vunnit en årsförbrukning av Neutral tvättmedel, så kan jag fortsätta vara snäll mot huden, och mot miljön, vilket ju är viktigare egentligen.

  Ha det bra!

  E Cecilia 2016-05-01 09:59:11
  Svara
 • Hej!
  Jag har haft problem med torr hud så långt jag kan minnas, bland annat hade jag mycket eksem som barn. Därefter har det kommit och gått. På senare år dock har det blivit värre i form av att mitt hårbotten har påverkats, vissa nätter kan det klia så mycket att jag ibland har svårt att sova. Jag har bli mycket snällare mot min hud genom att använda apotekets mjällschampoo och parfym- och parabenfria hudkrämer och duschkrämer. Jag hade blivit superglad om jag vunnit en årsförbrukning av Neutral tvättmedel, så kan jag fortsätta vara snäll mot huden, och mot miljön, vilket ju är viktigare egentligen.

  Ha det bra!

  E Cecilia 2016-05-01 09:59:11
  Svara
 • Hej!
  Jag har haft problem med torr hud så långt jag kan minnas, bland annat hade jag mycket eksem som barn. Därefter har det kommit och gått. På senare år dock har det blivit värre i form av att mitt hårbotten har påverkats, vissa nätter kan det klia så mycket att jag ibland har svårt att sova. Jag har bli mycket snällare mot min hud genom att använda apotekets mjällschampoo och parfym- och parabenfria hudkrämer och duschkrämer. Jag hade blivit superglad om jag vunnit en årsförbrukning av Neutral tvättmedel, så kan jag fortsätta vara snäll mot huden, och mot miljön, vilket ju är viktigare egentligen.

  Ha det bra!

  E Cecilia 2016-05-01 09:59:11
  Svara
 • Vi väntar barn nr 2 och vill ge den det bästa. En bra start helt enkelt. Mannen min och dottern har även känslig hud och får smörja in sig ofta. Vill att familjen ska må bra och inte behöva tänka på kläderna, utan enkelt njuta i de istället. Jag viker mig gärna för deras välbefinnande. Min familj är mitt allt.

  Henriette 2016-04-28 22:29:36
  Svara
 • I vår lilla familj är vi två som snart blir tre. Vi båda är väldigt måna om miljön och vilka produkter vi använder hemma, då de flesta produkterna vi använder är miljövänliga och helst kemikaliefria. Nu när vi ska få barn (i maj) är det extra viktigt att vi använder oss av bra produkter som är bra för vår bebis. Detta är en av de anledningarna till att vi vill använda Neutralprodukterna i vår familj. Just jag ska vinna produkterna för att jag vill att min bebis ska få en bra start i livet med bra produkter som är skonsamma för både miljön och vårt barn. Dessutom är det extra bra att de samarbetar med tillförlitliga experter (astma och allergiförbundet)

  Mvh
  Ella

  Ella 2016-04-27 19:26:17
  Svara
 • Jag vill så gärna vinna! Är i en liknande position med en snart 6-månaders bebis hemma. Tvättmaskinen går KONSTANT. Bra tvättmedel som är snällt mot huden och kläderna är superviktigt speciellt eftersom måste bytas ut stup i kvarten. Dessutom finns det så mycket roligare saker att köpa än tvättmedel…

  Julia 2016-04-27 16:49:09
  Svara
 • Jag vill så gärna vinna! Är i en liknande position med en snart 6-månaders bebis hemma. Tvättmaskinen går KONSTANT. Bra tvättmedel som är snällt mot huden och kläderna är superviktigt speciellt eftersom måste bytas ut stup i kvarten. Dessutom finns det så mycket roligare saker att köpa än tvättmedel…

  Julia 2016-04-27 16:49:09
  Svara
 • Jag vill så gärna vinna! Är i en liknande position med en snart 6-månaders bebis hemma. Tvättmaskinen går KONSTANT. Bra tvättmedel som är snällt mot huden och kläderna är superviktigt speciellt eftersom måste bytas ut stup i kvarten. Dessutom finns det så mycket roligare saker att köpa än tvättmedel…

  Julia 2016-04-27 16:49:09
  Svara
 • Hej Chrystelle!
  Min motivering till att jag ska vinna är:
  1. Jag har astma och är allergisk mot parfym och flera andra ämnen som finns i vanliga tvättmedel.
  2. Jag vill inte utsätta min familj (och bebbsingen i magen som snart gör entré i världen) för onödiga kemikalier.
  Tack för en inspirerande blogg! <3

  Christine 2016-04-27 11:40:05
  Svara
 • Hej Chrystelle!
  Min motivering till att jag ska vinna är:
  1. Jag har astma och är allergisk mot parfym och flera andra ämnen som finns i vanliga tvättmedel.
  2. Jag vill inte utsätta min familj (och bebbsingen i magen som snart gör entré i världen) för onödiga kemikalier.
  Tack för en inspirerande blogg! <3

  Christine 2016-04-27 11:40:05
  Svara
 • Med en sambo som älskar starka dofter på nytvättade kläder och inte riktigt litar på att det blir lika rent utan skulle det vara fantastiskt att vinna en årsförbrukning av Neutral. För finns det tvättmedel hemma tror jag att det skulle ta emot för honom att köpa nytt bara för att. Jag skulle alltså ha ett år på mig att övertyga honom om fördelarna med Neutral. Perfekt då vi har en liten pojke med eksem och en till liten men känslig hud på väg.

  Lisa 2016-04-26 20:56:03
  Svara
 • Med en sambo som älskar starka dofter på nytvättade kläder och inte riktigt litar på att det blir lika rent utan skulle det vara fantastiskt att vinna en årsförbrukning av Neutral. För finns det tvättmedel hemma tror jag att det skulle ta emot för honom att köpa nytt bara för att. Jag skulle alltså ha ett år på mig att övertyga honom om fördelarna med Neutral. Perfekt då vi har en liten pojke med eksem och en till liten men känslig hud på väg.

  Lisa 2016-04-26 20:56:03
  Svara
 • När treåringen ska sova kan det komma frågor om precis vad som helst. Ikväll frågar han om vi bor på jorden. Mmm, svarar jag lite frånvarande. Alla människor bor på planeten jorden. Vad ska vi göra här då? frågar han mig då. Jag blir lite ställd, det är ju som att han frågar mig vad meningen med livet är. Älska varandra, ta hand om varandra och ta hand om jorden blir svaret. Inte förrän en lång stund efter att han har somnat inser jag satt ord på något väldigt viktigt. Vi har en mening nu som vi inte haft förut. Att ta hand om jorden. Vi behöver göra det på många sätt, men att inte förorena vårt vatten är en del av det. Neutral är en del av det.

  Jag borde vinna en årsförbrukning av Neutral för att jag skulle dela med mig av den till familj och vänner. Argument om att jag inte behöver fläckborttagare eftersom jag har Neutral eller att min son fick ett kruppanfall när vi skaffade sköljmedel med parfym har inre fungerat på dem, men om de faktiskt får prova själva kanske poletten trillar ned 😉

  Leila 2016-04-26 20:38:41
  Svara
 • När treåringen ska sova kan det komma frågor om precis vad som helst. Ikväll frågar han om vi bor på jorden. Mmm, svarar jag lite frånvarande. Alla människor bor på planeten jorden. Vad ska vi göra här då? frågar han mig då. Jag blir lite ställd, det är ju som att han frågar mig vad meningen med livet är. Älska varandra, ta hand om varandra och ta hand om jorden blir svaret. Inte förrän en lång stund efter att han har somnat inser jag satt ord på något väldigt viktigt. Vi har en mening nu som vi inte haft förut. Att ta hand om jorden. Vi behöver göra det på många sätt, men att inte förorena vårt vatten är en del av det. Neutral är en del av det.

  Jag borde vinna en årsförbrukning av Neutral för att jag skulle dela med mig av den till familj och vänner. Argument om att jag inte behöver fläckborttagare eftersom jag har Neutral eller att min son fick ett kruppanfall när vi skaffade sköljmedel med parfym har inre fungerat på dem, men om de faktiskt får prova själva kanske poletten trillar ned 😉

  Leila 2016-04-26 20:38:41
  Svara
 • Åh vilken bra grej att vinna! Jag har tre barn, en snart sexåring och två snart treåringar. Tvättberget har minst sagt växt de senaste åren. Gräsfläckar, tomatsås, lervälling, chokladglass – med aktiva och kreativa barn som också älskar att kladda (gah vad ska man göra?) så växer det där berget varenda dag med flera ombyten. Vilket inte känns så bra mot natur och miljö. Lägg till en kommande potträning och försök att slippa nattblöjor… Att jag och barnen dessutom lätt för eksem av parfymerade medel, krämer osv gör urvalet av tvättmedel snävt. Att vinna det här priset skulle verkligen vara en dröm! För oss, vår hud och för miljön. Och för plånboken. Tack för en bra blogg! 🙂

  Maria 2016-04-26 18:45:18
  Svara
 • Åh vilken bra grej att vinna! Jag har tre barn, en snart sexåring och två snart treåringar. Tvättberget har minst sagt växt de senaste åren. Gräsfläckar, tomatsås, lervälling, chokladglass – med aktiva och kreativa barn som också älskar att kladda (gah vad ska man göra?) så växer det där berget varenda dag med flera ombyten. Vilket inte känns så bra mot natur och miljö. Lägg till en kommande potträning och försök att slippa nattblöjor… Att jag och barnen dessutom lätt för eksem av parfymerade medel, krämer osv gör urvalet av tvättmedel snävt. Att vinna det här priset skulle verkligen vara en dröm! För oss, vår hud och för miljön. Och för plånboken. Tack för en bra blogg! 🙂

  Maria 2016-04-26 18:45:18
  Svara
 • Åh vilken bra grej att vinna! Jag har tre barn, en snart sexåring och två snart treåringar. Tvättberget har minst sagt växt de senaste åren. Gräsfläckar, tomatsås, lervälling, chokladglass – med aktiva och kreativa barn som också älskar att kladda (gah vad ska man göra?) så växer det där berget varenda dag med flera ombyten. Vilket inte känns så bra mot natur och miljö. Lägg till en kommande potträning och försök att slippa nattblöjor… Att jag och barnen dessutom lätt för eksem av parfymerade medel, krämer osv gör urvalet av tvättmedel snävt. Att vinna det här priset skulle verkligen vara en dröm! För oss, vår hud och för miljön. Och för plånboken. Tack för en bra blogg! 🙂

  Maria 2016-04-26 18:45:18
  Svara
 • Mitt mål är att det blir jätte mycket tvätt i vår familj! Då behövs det mycket tvättmedel och dessutom bra och snällt sådant. Jag vill att våra kläder blir smutsiga när vi klättrar i träd, spelar fotboll på gräset och upptäcker nya ställen bakom skogen eller över diket. Jag vill inte stå still utan jag vill svettas i mina träningskläder och spilla på mina festklänningar. Jag vill att alla i vår familj tackar ja till äventyr, spel, lek, hopp och dans och för att göra det livet liiite lättare så hoppas jag att vi vinner i den här tävlingen.

  Hanna 2016-04-25 21:09:06
  Svara
 • Jag började använda Neutral när jag träffade min sambo för dryga 5 år sedan då han som jag har superkänslig hy! Nu väntar vi vårt första barn i Juni och vad hade kunnat passa bättre än att få exakt de produkterna vi vill tvätta med for free?!? Så grymt lyxigt, bra för människan, liten som stor och för naturen och ja, även för ekonomin som nybliven förälder.. Jag håller tummarna för det här hade vart såå härligt att få vinna!

  Elin Dahlström 2016-04-25 18:02:29
  Svara
 • Jag började använda Neutral när jag träffade min sambo för dryga 5 år sedan då han som jag har superkänslig hy! Nu väntar vi vårt första barn i Juni och vad hade kunnat passa bättre än att få exakt de produkterna vi vill tvätta med for free?!? Så grymt lyxigt, bra för människan, liten som stor och för naturen och ja, även för ekonomin som nybliven förälder.. Jag håller tummarna för det här hade vart såå härligt att få vinna!

  Elin Dahlström 2016-04-25 18:02:29
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind