Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#TBT – NTC TOUR Stockholm

2015-06-28 01.29.15 1 (1)

Här följer lite om vad jag tyckte förra året och en del bilder.

I helgen gick äntligen Nike’s NTC tour av stapeln här i Stockholm och självklart var jag på plats och deltog. På lördagen var det 10 km lopp som jag hoppade (löpning är inte min grej) men söndagen var fylld med massa roliga pass som jag var med på. Jag älskar ju att träna och pusha mig själv till att bli starkare och tänja på mina egna gränser. Att träna i grupp är någonting jag alltid gjort. Jag började med simning när jag var liten (därav mina breda axlar) sen tränade jag även handboll i många år och tennis, så det gick ingen nöd på mig redan då. Min huvud träning idag är ju yoga och har yogat i snart 4 år så självklart var ju yoga passet min favorit under dagen. Kolla bara på denna fantastiska location vi fick vara på, hittills bästa platsen jag yogat på. Innan yogan var det urban dance inne på berns salonger. Vilket var nog det roligaste passet. Dansade tills jag blev svettig och hade riktigt roligt. Under dagen hängde jag med ett gäng bloggare men framförallt med Frida och Helin, grymma tjejer båda två. Tack för att jag fick delta och dokumentera detta grymma event.

Nike hade arrangerat ett super påkostat och väl producerat event. Kolla nedan för mer bilder från dagen.

IMG_5205
IMG_5209
IMG_5210
IMG_5213
IMG_5217
IMG_9641 (1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind