Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Frutty

IMG_1913

Just nu har jag dille på frukt och bär. Jag äter normalt väldigt mycket frukt men denna graviditet har jag nog konsumerat dubbelt så mycket frukt. Just nu är passions frukt i säsong så jag passar på att föräta mig på den. Min älskling kom även hem med jordgubbar häromdagen så det blev en härlig mellis här på förmiddagen.

Idag ska jag montera upp Franks gamla spjälsäng, baby N får ha den tills jag lyckats bestämma mig för vilken vi ska ha. Jag har även sömnads projekt  på g. Jag ska sy lite prydnadskuddar och jag tror nog jag kopierar dessa rakt av. Fast mina blir i vitt linne tyg. Jag tar med kameran så kommer det upp en liten diy här senare.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!