Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vecka 39

IMG_1877

På torsdag går vi äntligen in i vecka 39. Våran Frank föddes ju i 39+2 så en här hoppas ju på att det skall dra igång till helgen. Skulle passa perfekt då min mamma är ledig då och hon ska ju passa Frank när vi ska åka in så det hade fallit sig rätt bra.

Hur mår man då? Ja det är riktigt tungt såhär i slutet och jag sover extremt dåligt på nätterna vilket gör att jag får kompensera med sömn på dagarna. Jag är ju sjukskriven från jobbet pga rygg och höft (foglossning) men det är rätt långtråkigt att inte kunna röra sig och använda kroppen när man ändå är hemma och hade kunnat få massa bra gjort. Baby N ligger med huvudet neråt och har gjort det ett par veckor nu vilket är skönt men han har dock inte fixerat sig. Det är inte så vanligt att barnet fixerar sig i bäcknet på 2:a gångs föderskor så inget jag förväntar mig heller. Jag försöker att inte fokusera så mycket på förlossningen då det blir rätt stressande att gå runt och undra när det skall sätta igång. Försöker att också inte ställa mig in på dena helg så jag slipper bli besviken men helt ärligt så är jag rätt färdig med det här och väldigt redo att möta min lilla bebis nu. Snart ses vi lille vän <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!