Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ballerina

IMG_1836

Ända senjag såg Maryam Nassir Zadehs super fina ballerina skor med block klack förra sommaren så har jag ite kunnat släppa den skomodellen. JAg älskar ballerina på vår och sommar men med en liten klack till så blir de perfekta till alla möjliga outfits. Så när jag snubblade över den här på HM.com i 100% mocka så var jag tvungen att beställa hem och prova och de sitter helt perfekt på foten. Ni kommer nog se mig i dessa och ett par levis 501 hela våren. Hoppas kunna hitta liknande i kanske rosa, grönt eller gult. Så härligt med pastell färger till levis 501 jeans. Skorna finns att klicka hem på HM.com.

Got these amazing knock offs at HM.com the other day. They remind me of the beautiful Maryam Nassir Zadeh ballerina from last summer. These are a bit more budget friendly. Now I wanna complete my ballerina wardrobe with the same style of shoe but i some pastel colors. Pastel colors + levis 501 makes a perfect match for spring.

IMG_1841
IMG_1838

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!