Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hot Coco + Stone = <3

Mac_cosmetics_stone_chrystelle

Mac_cosmetics_stone_chrystelle

Jag var så sugen på någonting nytt i sminkväg att ha till vardags. Om jag har läppstift så är det oftast rött men jag är så redo att testa nya jaktmarker. Så i veckan när jag svängde förbi åhlens city så hittade jag det här magiska matta läppstiftiet med färgen STONE med till hörande läppenna på Mac Cosmetics. Tyvärr så var stiftet slut så jag nöjde mig med pennan så länge och återkommer när den finns i lager igen. Sen kom jag ju på att jag hade detta lack till naglarna hemma i samma ton och tänkte att det skulle gå bra ihop så nu är dessa två nya favoriter.

Lip pencil – Mac Cosmetics, nail polish – Max Factor Glossfinity #165 Hot Coco

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry